Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cionističko maslo da bi imali alibi za kontranapad
Sve je LAŽ, samo pusta LAŽ, sto se medijima u krug vrti...
sve na kalup 11. septembra
Ko bi rekao
Tako su Ameri opstrurali 11. Septembar
Iscenirano
Boje se da bi mogli reci istinu… Od kada Hamas ima helikoptere? Od kada Hamas ima tenkove i teska oklopna vozila? Vecina civila sa okupiranog dijela Palestine koja je stradala 7.10., je ubijena od strane cuonisticke okupacione vojske i drugih bezbjednosnih sluzbi. Sve su prepisali Hamasu ( kao i izmisljene teze o obezlavljivanju beba i silovanju istih), kako bi imali podrsku svoje javnosti i zapadnih pomagaca. Prokleti bili!
To nije lijepo, tako se ponasati... Potrebno je jedno tijelo koje ce biti mjerodavno za ovakve stvari, za zlocine. Mogucnost potrvrdjivanja informacija je vema vazna. Zasto bi Iran vjerovao onome sto kaze Izrael, ili obrnuto?
Ron Prosor, izraelski ambasador u Njemačkoj, izjavio da će Izrael Iranu odgovoriti napadom na vojne ciljeve
zato sto su ih oni pobili!!!?
tako je brate i Hareetz i svjedoci su rekli ko je pucao i ciji helikopteri po ljudima
providna igra cionista