Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko sam kečeva dobio zbog Zagora...davnih osamdesetih :)
Rest in peace i hvala za sve ......
RIP Bone! Tex mi je bio dosadan pravo..a i onaj Teler..usporeni romani..nekad sam preskakao stranice ne bili se nesto desilo...a jesu italilijani bili ufurani u kauboje i indijance..vise od nas...
Nije čovjek ko ne umre.
Kralju fala ti za sve!
odma me vrati u ratno vrijeme djetinjstva,...kad smo razmjenjivali sttripove.. nostalgija.. ..
Neka ti je laka crna zemlja legendo.... i danas dan cuvam veliku kolekciju romana od Zagora,Dylana itd... i nakon koliko citanja nikad nisu dosadni..
Nekako me pogodi.Sjećam se kad sam bio dijete koliko sam pročitao romana o Zagoru,Mister Nou.Neka ti je laka crna zemlja kralju.Opčivaj u miru.RIP legendo.
RIP legendo...
dok su se moji vrsnjaci jos uvijek kleli u Mikijev zabavnik, ja sam vec bio na Mr. No-u.
počivao u miru sergio. hvala ti za sve one predive i bezbrižne trenutke provedene uz tvoje strip junake.
Sretno ljudino...
malo uzdahnem ,dok citam i skontam bila su to zaista lijepa i bezbrizna vremena ,,bas bezbrizna uz romane zagor mr.no .....RIP