Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poručujem samo bakiru i kompletnoj vladi BiH, silazite, uzeli ste milijarde, jel vas vise nije sramota ?? Masonska mašina nam preuzima drzavu, zaduzujete nas kako bi nam sutra uzeli devizu buducnosti : sume i vodu. NE GLASAJTE VISE NI ZA JEDNU STANKU : NIKO NA IZBORE, jer samo tako mozemo poruciti da volimo ovu drzavu, glasovi se svejedno namjestaju za koga god vi glasali. hebo vladu,,,hebo, politiku hebo u parlamentu hebo sveeeeee njih redom !!!
Tacno tako,ali treba navesti da je i to smisljena stvar.Studenti il odlaze iz drzave il sviraju kurcu:)
U mene rodjak kaze ja odem na izbore i kad trebam zaokruzit, ne mogu da se odlucim za koga cu, a ne zelim nepravedan da budem, i ja glasam za svakoga :)
pitam se da li turci na svojim glavnim portalima ovako svaki dan objave po 10 vijesti iz bih? zaboli me i za njima i za smrtnom kaznom
Zaboli i nas za tvoje nebitno misljenje.
Mi nećemo podržati BAkira i SDA a zakoga god se narod opredijeli. Jer Turci i Bošnjaci nisu jedno te isto nit im je turska majka, iz prostog razloga jer su POSTOJALI i prije TUrske, pa su imali kraljevstvo i prije neg su Turci imali Tursku !!
Svi građani u cijeloj BiH, da imaju dovoljno znanja i karaktera, trebali bi da se stide i pred sobom i pred svijetom kakvi smo i u kakve smo prilike dospjeli što je glavni osnov da smo u velikom procentu nepošteni i skloni lopovluku, da bi se dograbili raznih interesa glasajuči za ovakve nazadne i kriminalne vladajuće strukture, koje se pored tih potkupljenih biraća oslanjaju, na isto lopovske vjerske zajednice, kojima je bog samo osnov postojanja, a vrbuju veliki broj zaluđenih vjernika.
Ovaj levat konta da je jos uvijek Otomanska imperija, mizda da uvedu nabijanje na kolac.
ne znam da li ovi pljuvatori postupaka Erdogana znaju da u određenom broju USA država je snazi i mogućnost smrtne kazne za maljoljetnike, a što mislim nije slučaj ni u Kini, Iranu...
Neka EU odmah prekine sve odnose sa USA i Kinom zbog smrtne kazne. Koje licemerstvo. Erdogane dobro im njusku natrljaj. Onim peskirima u Briselu.
@acti Jeste dobio je. I izvrsene su i iz politickih razloga. Osim toga veleizdaja zemlje jeste jedan razlog. O Amerima koji drze jedan Guantanamo..koji muce ljude javno pred ocima celog sveta itd....ne treba da diskutujemo o Kini da i ne govorimo.
@acti Guantanamo nije sud nego zatvor bez ikakvog pravnog osnova.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Masalah Tajipe... odrzao si cas demokratije zapadu ... Aferim...
Ovaj ce uvest smrtnu kaznu.
Hoce da dokaze da je demokratska drzava, hejj da li ste da pobijemo 200+ ljudi? Heejj da li da zaratujemo i pobijemo cijelu naciju? OmG