Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znam i ja jednog koji je bio u istoj bandi, i igrom slucaja je bio u Brckom proslih 15ak dana :)))
mozda bi smo i imali, da nam \"braca\" s istoka ne pobi 1500 djece za tri godine u Sarajevu...sem toga, imamo mi sasvim dovoljno sportista da budemo sretni i zadovoljni...meni je bolan goDra da jedan nas \"kloc\" sa Otoke kosta vise nego bilo koji drugi sportista sa balkana...;) imali smo mi dobrih sportista i prije, al nam se \"nije dalo\" igrati za Jugu, koju smo sigurno voljeli vise nego sto ste vi ikada..kad bolje skontam vi ste nasi \"Turci\"...hvala Bogu pa nam ne visite vise iznad glave... i jos jedna stvar...imate vi sportista, sto jest, jest (ja bolan opet Kolarova sad i Piksija nekad volim bez obzira na sve (ja se ne budim sa mrznjom u srcu svakim danom)), ali opet, imate puno, puno vise zlocinaca sirom dunjaluka...nema zemlje u kojoj ga niste zasrali...pozdrav Veliki Srbine...daleko ti kuca od moje bila...
Ne moze biti bosnjo kriminalac tog nivoa,kao Srbin,za to treba srce i mozag,a oni nemaju ni jedno od toga.cast izuzecima
kakvi ste vi bolidi..Bosna nema mafijase i kriminalce???? nemoj se lozite mnogo ste glupi, svaka zemlja ima to..a ona druga strana dobra recimo dobre sportiste to NEMATE pa se mi ne kurcimo..
PRVIIII
eh eto mi smo to ko postena nacija, budimo realni
Kazu da ce uskoro u holivudu snimati naucno fantasticni film: Srbin zivi od posteno zaradjenog novca. Neki kriticari kazu da u takav scenario ni dijete od pet godina ne bi povjerovalo.