Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@d pardon, d, nisu hriscanske nego krscanske... velika je razlika
muslimani NEMOJTE STAJATI U REDU pred zapadnim hriscanskim ambasadama, IRAN I PAKISTAN ce vas primiti obreucke
Ali ovi sa ovog sajta ne umeju napisati vest.Sin Iranke osudjen na smrt,dva novinara osudjena na smrt...Dajte,ljudi,pa ne izricu se u Iranu smrtne kazne ako predjete ulicu!! Najveca zalost je sto se \"najdemokratskija\" zemlja na svetu usudila da kazni smrtnom kaznom zenu koja je sudelovala u ubistvu muza i pastora,a koja je umno zaostala.
Nisam protiv smrtne kazne. Za neka zlodjela je smrtna kazna lijek. Međutim, ovdje se pruža podrška osobi koja je načinila preljub koji bi joj se, haj nekako, i mogao oprostiti, ali je isto tako sudjelovala i u ubistvu, a Ameri i za manje greške šalju na stolicu.
Kako se more izganjat green karta za Iran?
E ovo je smesno.ameri pogube zenu koja je umno zaostala,a ovi Iranci se tu nesto prepadaju.Protiv sam smrtne kazne,ali ovo je smesno.