Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
siguran sam da nema niko toliko naivan da vjeruje da je to stvarno taj covjek...
kre.t.eni, sta je \"statni mehanitzam\"? Ameri su ovako odmah rekli za Oklahoma City bombing zgrade Federalne Vlade (Murray Building), u kojem je poginlo i dosta djece (bilo je i obdaniste tu), da je napravila Alka, ali se ispostavilo da je fini dobri bijelac, bivsi vojnik, vjernik, itd.... Ne zna se ko je, ja bih samo malo sacekao. Ali bez obzira, napadati civile i turiste je kretenizam, ko god da to radi...nisu normalni
ISLAM - TERROR
hihi postoje osuneceni i \"nasi\"?
hehehehehe ajd ga branite yeebo vam on mater baaliysku teroristicku
zamolio bih osunecene pedofilicare da se ne uzbudjuju previse.....vise ce vas boljeti :)))))))))))))))))
admministracio, pojest ce vas mrak
yeebeem li ti admine dijete mrtvo
ma sta suditi, dugorocno objesiti za m.u.d.a zajedno sa svim onima koji razmisljaju kao taj maloumnik i to na istom onom trgu gdje je bio parkirao to auto...
Policijska reakcija je bas bila brza.
amarika amarika lijepa barbika aha eto sada udjeljivaca pravde da dodijele opet malo pravde ahaha
y.e.b.a.l.i te srbi, jel ih sanjas?
hahaha srbi pricaju o terorizmu.... najveca provala svijeta....pa veci terorista od vas nema ni u PM.... genocidasi ...
pa nisam siguran, plava kosa, plave oci...nisam cak ni srbin kao sto pretpostavljas. slavenska faca. osim toga, tko su ti turci genetski? osim azijskog jezika niti jedan nije kosook, znaci da su samo poturcili vec postojece krscansko stanovnistvo male azije. dalje, posto se vi muslimani ponosite turskim silovanjima, sta mislis da se snimi pornic o istocnoj bosni....recimo srebrenici?
Kada ti dodje genocidas i dokazani terorista, pa likuje sa ovakvim dogadjajima nad onima nad kojima je pocinio zlocin, skontas sa kakavim uhljupima i \"mozgovima\" zivis. Ma svaka tebi cast opanceros.