Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci da ne bi pedera, tesko da bi se nasao lijek za sidu
jok, nego da nije čovjek imao "anomaliju" ne bi se našao lijek. to što je on derpe je nešto treće
Da nije bilo pedera sad nebi ni imali sidu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da nije bilo pedera nebi bilo ni side
Bra'o ti ga bate za informisanost!
Ma pusti to, istraživanja su za pi**ice...vidis kako Bakijato sve zna :p
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
i on je primio "metak" i umro
HIV je napravljen u laboratoriji, prvi je uzorak nadjen u majmunu, pederi su jeb*ali majmune.
www.renesansakraljevstva.com Renesansna Kraljevtsva je besplatna, internacionalna internet igra za više igrača. U potpunosti ju možete igrati preko svog internet preglednika, bez download-a, a pružit će vam svijet kojeg i sami možete oblikovati, kroz role-play, upravljanje, strategiju i politiku. Probudit ćete se u doba rane renesanse na području Europe. Započet ćete svoj život kao obična skitnica, ali ako ste uporni, brzo ćete napredovati i zauzeti mjesto među vodećima u svojoj Kraljevini.
Ili da virus gripe nije mutirao u sluznici debelog crijeva kod pedera, radi stalnih ostecenja i koristenja vazelina i drugih pomocnih "maziva".... Ali, to cemo zanemariti i nastaviti da slusamo pedere kako su normalni i kako idu ulicom i deru se da ih sav svijet vidi... To sto statistike,medicina, zdrav razum, stopa mortaliteta itd, kod te populacije - govore drugacije - nema veze... :)))
Pa njemu je "Riki Martin" rodjak :O
66 godina, a derpe
sramota
Ti imas 20 i jos nisi derpe? Sramota!!!
A zamisli crnjaka.. AIDS mu nije mogao nista a on umro od bolesti zapadnog Nila :D
Pa sto se ubi, mogao si jos pomoci medicini u buducnosti? Uvijek ista pjesma, oni koji mogu zivjeti ne leze, a oni koji ne mogu zbog bolesti zele i bore se do posljednjeg daha.
dal su njihovi kovcezi u duginim bojama?
ubio se...ŠTO NIJE PAZIO? :)
Ovaj stari, mora da je neki HERMAFRODIT.
e svašta ćeš ovdje pročitati...............................
ubio se, pa ubio... štaš sad... neće drugi put
.... a i kako da ga rabi, guši ga u duši...
Ne daj Boze da se u Sarajevu organizuje gej parada ... mrtvih bi bilo ...
a i jebanih
Rece covjek koji je priznao da je vehabija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zašto bi se osjećao krivim jer se ne može zaraziti? pa nije on nikome prenio virus jer ga ne može ni dobiti..
Mog'o je da prenese virus. On je bio kliconoša, nosio je virus u sebi, a to što je inkubacija virusa kod njega bila nemoguća, to je druga stvar. Isto tako mnogi od nas nose u sebi uzročnike raznih bolesti koje nas ne pogađaju jer smo imuni na njih zahvaljujući raznim tipovima imunizacije, ali zato kad bi mi stupili u kontakt sa nekim divljim plemenom koje nije imunizirano (čitaj: vakcinisano) mi bi ih zarazili tim uzročnicima i kod njih bi došlo do inkubacije i ispoljili bi se neki simptomi jer bi njihov organizam počeo stvarati antitijela na te, za njihov organizam, nove antigene.
znam za druge viruse,poput mononukleoze ali mislim da je ipak s hivom drugačije. nije on jedini da je bio izložen hivu pa se nije zarazio, prema tome svi ti ljudi su kliconoši, kad se testiraš samo ti kažu jesi li pozitivan ili ne, ne govore o tome jesi li bio u doticaju s virusom ili ne, kao za druge viruse.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Shupak meraklija