Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto bi to bilo i ovdje da nije Zapadne civilizacije. I ovdje je silovana žena i djevojka glavni i jedini krivac za ono što joj se dogodilo jer je zaboga to sama i tražila, a muškarac silovatelj i nasilnik je oslobođen svake krivnje i kazne jer on je muškarac i ima pravo i opravdanje za to svoje zlodjelo.
strasno i zalosno ;(
slucajnost ili ne...ali izgleda da siorm islamskog sveta silovatelj ima sansu da ozeni zrtvu do koga li je???
MAROKO JE IZRAZITO MUSLIMANSKA ZEMLJA.U KOJOJ JE ISLAM UKORENJEN U SVAKU SRZ ZIVOTA. SHERIJAT JE U PITANJU I U AFGANISTANU,SOMALIJI,IRAKU I MAROKU ITD.....NIJE VALJDA SLUCAJNOST DA SE OVO BAS TAMO DESAVA.
više de.bila na jednom mjestu ne vidjeh. Kakve ovo veze ima sa šeri.jatom, molim vas da mi objasnite? Zar ne kažete da je šeri.jat strog, pa vje.šaju dilere kao i sil.ovatelje, sij.eku ruke lop.ovima( pa ma.jčin sine uradi nešto od ovoga pa će ti biti veselo)... Dosad ste tako pričali, šta sad odjednom da sil.ovatelj po šeri.jatu ima pravo da oženi žrt.vu :O??? Mam.lazi šutite i prvo se informišite malo o onome o čemu raspravljate
http://www.24sata.hr/sokantno/svecenikove-tajne-svoje-zrtve-je-trazio-da-mu-donose-pornice-257967
po isla mskom zakonu, za ovaj čin on bio dobio sm rtnu kaznu. Otkad u Maroku vlada isla mski zakon?Zato vla si šutite, vidimo kako su prošli ra tni silo vatelji iz vaših redova, haj vani gl upi
Za ovakve stvari u Iranu se vješa.U Maroku ne vlada islamski zakon,već naprotiv,vlasti se bore protiv onih koji to žele.
Samim tim sto pojam Boga postoji u tvojim mislima govori o postojanju necega sto je oznaceno kao Bog. I, u redu je ma kako god ga neko objasnjavao. Problem nastaje kada neko zeli da svoje vidjenje Boga nametne drugima. A, to je to protiv cega se ti boris.
hehehe eto vam muslidemonska demokratija šerijet koji zagovarate.
@Jale: Hajde budi čovjek pa priznaj da mrziš muslimane i ezan sa prinčeve džamije? :)
mogo bi bez religije kad bi ga bilo :P
Naprotiv, nepoznati prijatelju. Samim tim sto spominjes Boga odajes mu paznju i pokazujes da ti je stalo do njega. Ali, ujedno te i razumijem. Kroz taj svoj cin zelis da ukazes na probleme koje religiozne institucije cine u drustvu. Jedna vrsta pobune protiv vrijednosnih sistema ili mozda ih je bolje nazvati bezvrijednosnima. Samo naprijed! Ali ne zaboravi da Bog moze bez religije ali da nijedna religija ne moze bez Boga.
ma boli me tuki za boga
@ @srbin, Ono na sta vi slabije potkovani pomisljate je institucionalna religija. I kako ste slabije potkovani po vama onda ispada da sistem vjerovanja po kojem se iskljucuje mogucnost za nastanak svega i svacega u nekom od bozanstava nije religija. Sem toga i sam naziv ti govori o religioznosti. Ili da ti bude jos jasnije, samim tim sto negiras postojanje Boga ti se bavis religijom.
Samo da se na.serem adminu koji je ostavio pristup komentarisanja ovom clanku !
Žalosno da se morala desiti tragedija da bi se neke mjere preduzele. Žao mi je djevojke.....