Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vrhunac seljakluka da škola radi dok granate i bombe rokaju po komšiluku. Kakvi retardirani zatucati teroristički mozgovi, mogli su barem davno evakuirati starčad, djecu i žene, a ne koristiti ih kao živi štit. Stoka pogana.
Skole ne rade vec 3 godine,mozda je bila skola u kojoj idu vehabijaska deca??????
Mislim da ne treba djecu svrstavati u tabore. Djeca su to, Nisu djeca kriva što su većina njihovih očeva i majki zatucata i zadrta, što rado idu u vehabije i teroriste. Odrasli su pogani i životinje, a ne djeca! Pa onda i djecu uče poganluku...
Još jedan podli napad na nedužnu djecu proveden od strane "voljenog predsjednika", kojeg je na vlast postavio otac, a ne narod. Četnik od glave do pete, a samo ga četnici i podržavaju -Rusija, Svrbija i sl.
Mene iskreno zabole Asad i njegovi protivnici!!! nema veze to sa time sto si napisao,ali ako podrzavas tzv. opoziciju salji onda tvoju familiju da im pomogne lepo je covek juce zvao u pomoc odazovi se!!!!
Sad kad pocnu ove ceto-komunjare sa podrskom Asadu, fuj gade mi se koliko su odvratni i jedni i drugi
i meni islamo-fašisti poput tebe. Pušku u ruke pa u dzihad siriju ako imas neki problem sa asadom, a ne ovde da pametujes.
..i prvi ceto-teorirst-dorn se javio.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)