Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britanija postaje 3 zemlja svijeta. Svo zlo sto su radili drugima po svijetu sada im se vraca.
U Velikoj Britaniji se tablice lažne kupe na ebay za 10 eura i stave na svoje vozilo prilikom krađe odes na benzinsku gdje sam sebi tociš gorivo i napustis kao da si platio i tvoj indetitet niko ne traži pogotovu policija to su male krađe i policija ne izlazi radi vrijednosti od 100 njak funti
Naravno kad im je sve skupo hoće oni da uvode rusima sankcije. Neka nama gasprom jer bi ovi naši isto podigli cijene da nemaju njegovu konkurenciju.
😲😲😲 Ja sam uvijek mislio da su ulice Londona poplocane zlatom
Kako kome, kako kome....
Trojka je kriva , 😡 🤣🤣🤣🤣🤣