Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke nasim prijateljima i saveznicima
@TedBundy Ali vas tamane saveznici ahahhaha
Amerika je sila broj 1 i vojno i gospodarski. Vojni proračun 700 milijardi usd iza njih rusija sa 70 milijardi. Sretan sam da imam Američko državljanstvo zemlja pravih sloboda.
@Muhamed555 Hahhahaha dobar vic , ameri su bili 1 sad su iza kine to svi znaju
Ni Amerika nije vise sto je bila za obicnog gradanina.Svakim danom sve vise beskucnika zbog sistema teskog kapitalizma i bankarskog sistema.Nema zdravstveno osiguranje,a i ako ga imas kroz zaposlenje opet za sve placas participaciju.Skolstvo puca po savovima,osim ako nije privatno koje je uzasno skupo,da kasnije radis godinama da samo vratis kredit za skolovanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
JADE,JADNE SAMO ORUZIJE,NUKLEARKE,PROBLEMI,PODMETANJA SAMO VAS JE BOG ZA TO STVIRIO..JEBO VAS LASER KOJI VEC 20 GODINA KORISTITE LAZOVI ISTA VANAGO KAO RUSI..SAMO DA STO VISE PRODAJU ORZIJA,MUNICIJE..VIRUS CE VAMA DOHAKATI PA PUCAJTE SAMI NA SEBE.
Bolje bi bilo da prave lijekove i vakcine,ovako čorba od šišmiša nadjača i lasere.
Ne kazem da nemaju ali mi ovo lici na grafiku levatskih niskobudzetnih filmova
a stas ako struje nestane?
ima agregat
Command & Conquer najbolja ratna igrica.
Isto ko da njih neko napada pa im treba najgora bagra na planeti oni i izrael svjet njih treba izolovati i nek rade sta hoce al da se nepetljaju nigdje
USA je daleko najvaznija drzava za BiH.
Sine moj ovi pucaju laserom, a nama (u HR, a mislim da njje ništa bolje ni gore u okruženju) avioni padaju ko muhe brenzuje u jesen
Pri misec dan sam pisa da ne smin sve reći. Mala HR ima oružje koje ne možete ni zamisliti. Nema više igre skrivača u ratu, samo ću to reći.
Čisto sumnjam da ikog boli k
Koja je korist od toga?
Lakše se uvodi demokratija po svijetu.
Odoh odmah na Informer da vidim šta pišu?
Dzaba sve to ako je na bilo koji nacin navodjeno ili ovisi o satelitu. Ne zaboravite da samo Kina ima vlastiti svemirski program. Smijem reci da ko vlada svemirom, taj vlada i zemljom. Uzmimo za primjer da Amerika izgubi satelite, sta jos moze koristiti? Isto se to odnosi i na druge igrace u svemu ovome.
Elonovi sateliti su u nizoj orbiti nego ostali. Njegove mozes i sa zemlje unistiti, nista posebno. Gore malo dalje su puno opasniji.
Vanzemaljska tehnkia