Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok njihove zlocince uklanjaju nasima dizu spomenike,daju nazive javnih ustanova
a bosnje "antifasisti" imaju O.Š. Mustafa Busuladžić
@gooUser1600879936 A koga je vlahonjo smrdljivi Mustafa ubio? Mustafa je bio PISAC a ne UBOJICA. Mustafu su streljali zbog par rečenica bez suđenja! Zaslužuje da se ulica Maršala Tita preimenuje u Mustafe Busuladžića. U istu rečenicu staviti Mustafu i Dražu ili Pavelića - LOLčina na kub!
More u visegrad ova,lako ce ga rtrs pretvoriti u antifasistu
Sve diktatore koji nisu dozvolili slobodu izražavanja čovjeka treba ukloniti. Jer čovjek bez slobode se nemože normalno razvijati, spoznati svoje talente, raditi posao koji želi, biti kakav želi. Ovo šta se dešava danas u Rusiji nije za primjer.
Pa veci su im fasisti ovi kraljevi hahaha
Dajte ga vamo mi primamo fasiste!
Srbi čitate li ovo.
Misliš da treba čekat 50 godina da se uklone ploče s imenima Ratka i Radovana? blesman345blesmanski :D
Posaljite je u RS, oni vole i slave ubice, kriminalce, silovatelje, ratne zlocince....
Odnijeli ga u njemačku wikend zonu Mallorku
ovi skidaju a svi u Europi se vracaju fasizmu...e bas su naopaki ti neki Španci
Okasnili su jedno 80 godina, al hajd.
kod nas tek podižu...
Svi se stide svojih fasista i zlocinaca, zakonom zabranjuju sve pomeni istih likova, stide se kompletne nacije i drzave svojih pšojedinaca zlocinaca samo na Balkanu se velicaju i hvale se i slave ratne zlocibncei jos im malo ovih novih zlocinaca nego se prisjecaju i onih iz 1941 godine pa i njih revitalizuju i slave, malo imaju novih pa daj da slavimo i stare zlocince
Zasto samo od 41. zasto ne obuhvatiti Ustrougarsku i Osmanlije. Ako mislis na zlocince na sve tri strane onda je ok ali ako mislis samo na jedne onda nije. Jel to mislis da je Alija pisao islamsku deklaraciju da siri ljubav demokratiju i toleranciju ili to djelo ima itekako obrise jednog nacističkog pamfleta. Hitler sirio njemacku za svoju arijevsku rasu Alija vam zagovarao islamsku drzavu od Bihaca do Teherana.
Ovo se cekalo sve ove godine! Zivela Spanjolska! 💪✊🇪🇸🔱
Dali je Španija ta u kojoj će da plane prvi rat u Europi???
Ne.
Srbi na aparatima
nacionalizam je bolest
i ustaše, sve isti k
I u rs tabla Karadzicu, u buducnosti i priznanja ce im biti oduzeta, krenulo je