Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa samo sliku stavili ja mislio i adresa stanovanja? Ja ne znam koliko treba biti nepismen,unazadjen i nadasve glup da bih iz dana u dan iz godinu u godinu gutao price o tome da CIA,MI5,FBI,MOSSAD i jos milioni drugi nemogu stati u kraj kao nekoj celiji koja je toliko pametna da cak je i pametnija i kada zivi u Brdima po pecinama i praktikuje zivot iz 16-og stoljeca. Ja razumijem biti glup jednom pa i dva puta pa i tri puta ali nikako ne razumijem ljude koji su glupi vec zadnjih 20 godina i konstantno padaju na istu pricu!
Ko ce nego Al Kaida....nema ko drugi
Jos samo da objave da se neki musliman potpisao na slici . ccc. smijesni ste.
SIPTARI SMRDE KO POLJSKA HALA fuj bagra
sejo boy , gde pise ovde da su musl.imani ret.ardu ?? u pitanju je ili hajka ili ukrajinci kojima ne bi ovo bio prvi put
Kako bi volio da ih pobiju sve. Fuj. Odvratno
Boze sacuvaj, pa pripadnici islamskog fasizma cak i fudbal ne vole. A svi znamo da islamsko fasisticki vodza Bin Laden je navijao za Arsenal.
ma ima sinan veceras koncert pa se kontali malo raznijet.
talibanici i ostali fanatici, dsota vas je ba vise...