Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo udarati islamističko terorističke organizacije kao Hamas. Potpuno ih uništiti
hehehe vama balijaćima su svi koji ne misle kao vi Hustaše i Četnici . Varaš se ja recimo više od tebe mrzim Ustaške zlikovce , ali siguran sam i večina Hrvata . Trenutačno jedini koji ljube dupe Hitleru ,Himmleru i Paveliću su Moošnjaaaci . PS: Ja i nisam Hrvat stoko ali poštujem Hrvatski narod.
Franzk1 Ok prvo hajde mi reci po cemu se razlikuje hamas i izrael trenutno? Drugo, pa jeli ginu hamasovi borci?? Ne, vec ginu palestinci. Ljudi i djeca od krvi i mesa kao ja i ti, i krivi su jer su se rodili u gazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"GENOCIDE IS NOT SELF DEFENCE"
Sta rade od ljudi. Pogledaj gdje to samo zivi i spava. Ovakva ne pravda se ne desava samo u palestini. Nama je voda cistija u wc solji nego sto oni piju. I onda se cudimo kad se pojave neki ekstremisti i ne vole zapad. Sta drugo da misli, kad sve izgubi zasta je imao da zivi u samo 1 sekundi kad bomba padne. Ovim nacinom ratovanja ubijes jednog ekstremistu a stvoris novih pet...