Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehehe, napisem komentar a da nisam ni procitoa ostale, svaka cast Marine!
Rokaaaaaaj!!!!
Samo rokaj smrdljive islamiste............cisti planetu Zemlju od muslimanskih primitivaca.
Kad bi Amerika u jednom danu rijesila kao sto moze problem sa svojim Karzaijevim talibanima, ostala bi bez prirodnog resursa koji je na svjetskom trzistu skuplji od nafte i plina a posjeduje ubojituju moc za masovno unistenje.
@Direkt Potpuno se slazem sa tobom i ovom surom. Dakle,naprijed afganistanci lojalni afganistanskoj vladi i koalicione snage u borbi protiv talibana koji izvrcu islam i guraju zemlju u 7 vijek. Vrijeme je da se taj jadni, ispaceni narod vrati u 21 vijek i okrene nauci, prosperitetu,ljudskim pravima, zenskim pravima, ... Sekularni islam za zemlje sa muslimanskom vecinom je jedini put u buducnost. Sve te koalicione snage treba poslat u Bosnu i rijesit se vehabija sjeme im se zatrlo.
vehabija,nije ovo taj sajt zalutao si
IVZ i re.is ce.ric ce da proglase trodnevnu zalost
Upitali su jednom Allahovog poslanika s.a.w.s. ko je na Allahovom putu? Onaj koji se bori zbog ratnog plijena, onaj koji se bori radi slave ili onaj koji se bori da bude solidaran sa svojim plemenom? Muhammed s.a.w.s. je odgovorio, niko od njih, VEC JEDINO ONAJ KOJI SE BORI DA ALLAHOVA DZ.S. RIJEC BUDE GORNJA. (hadis Buharij). U drugom hadisu, poslanik s.a.w.s. je zabranio da se u ratnom okrsaju, mrcvare,sakate ili pale zivi ljudi. On je rekao, samo Gospodar vatre moze kazniti vatrom. (sahih, Buharij). Rat je u stvari lukavstvo. (hadis, Buharij).
Allah dz.s. kaze u prijevodu znacenja :\"O Vjerovjesnice, Allah je dovoljan tebi i vjernicima koji te slijede.O Vjerovjesnice, bodri vjernike na borbu. Ako vas bude dvadeset izdrzljivih, pobjedicete dvije stotine, ako vas bude stotina pobjedicete hiljadu onih koji nevjeruju, zato sto su oni ljudi, koji neshvataju.Sada vam Allah dz.s. daje olaksicu i zna da medju vama slabosti ima. Ako vas bude stotinu izdrzljivih, pobjedicete dvije stotine, a ako vas bude hiljadu pobjedicete Allahovom voljom dvije hiljade. A Allah je uz one koji su izdrzljivi.\" (Sura El Enfal-Plijen, 66 ajet). Na dan bitke na Bedru poslanik islama s.a.w.s. je rekao : „ Zaista, Allah dz.s. razmeksava ljudska srca dok ne budu meksa od mlijeka i zaista Allah dz.s. ucvrscuje ljudska srca dok ne budu cvrsca i od kamena. (hadis, Ahmed).
Allah dz.s. kaze u prijevodu znacenja : \"O Vjerovjesnice, Allah je dovoljan tebi i vjernicima koji te slijede. O Vjerovjesnice, bodri vjernike na borbu. Ako vas bude dvadeset izdrzljivih, pobjedicete dvije stotine, ako vas bude stotina pobjedicete hiljadu onih koji nevjeruju, zato sto su oni ljudi, koji neshvataju. Sada vam Allah dz.s. daje olaksicu i zna da medju vama slabosti ima. Ako vas bude stotinu izdrzljivih, pobjedicete dvije stotine, a ako vas bude hiljadu pobjedicete Allahovom voljom dvije hiljade. A Allah je uz one koji su izdrzljivi.\" (Sura El Enfal-Plijen, 66 ajet).