Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Silvio druže, kako ćemo danas po Viagru i ćevape? Fahro R.
Sve je ovo super ali kada pocnemo voziti na hidrogen to ce onda biti BOMBASTICNO.A produkt hidrogena je voda koja izlazi iz alspuha.Onda ce biti mokre ceste.A gorivo sipas na cesmi. Ja sam za HIDROGEN http://www.youtube.com/watch?v=ifzcPyqWITE&feature=related
120 hiljada? Pa Sarajevo ima vise automobila, ako je kod njih smog sta je onda kod nas, ionako su vise od pola auta stare kanturine.
Ti si garant onaj što se buniš protiv trčanja i bicikla po Sarajevu. Najbolje lezi pod auspuh pa udiši. Naravno da ovdje vladajućoj bagri nije stalo ni do čega osim punjenja svojih džepova. A što se tiče uvođenja zabrana i kazni, to je osnov postojanja svake države, pa i ove naše čudne i jadne tvorevine.
Linafo, malo fulaš prijatelju. Prvo nam uvode akcije tipa - dan bez automobila - a onda kazne. Nije njima stalo do tvog zdravlja nego nam pokušavaju uvesti svakakve zabrane a mi to moramo prihvatiti kao normalno.
Pored čistih tehnologija kao što su električni i hidrogenski motor koji naftne kompanije potiskuju u mrak,mi moramo da se suzdržavamo od vožnje automobila,jer nafte nestaje i zrak se zagađuje,sve to da bi te iste naftne kompanije što duže ubirale profit.Dobrodošli u kapitalizam.
Eh, hajd ovde uvedi tako nešto majčin sine! Šta je milanski smog kontra sarajevskog. Đe ćeš ovde tako nešto zabranit, kako bi se seljačine vozikale? Dabogda benzin izašo na 10 maraka! Ko što će i izać, morete dislajkat kolko hoćete, al biće vam tako.
E SRANJA...
trebalo bi 7 dana u citavom svijetu zabranit voznju automobila, more bit dabi se sve vratilo u normalu
Ja sam S. Kaplan i ja ću i danas da se vozim autom po gradu