Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nije psihički bolestan. čovjek je jednostavno iz naših krajeva.
Hektor Hahaha, istina velika.
@Hektor Zbog ovog iz "bivse Jugoslavije", Britanci su nabedili Bosnjake. Uglavnom su neobrazovani, pa misle da ste samo vi muslimani, kosovo je vec visa matematika. Idite na Guardian, Daily Mail, citajte komentare, ispaliste vi odgovorni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sigurno zbog međe
Slobodno napišite da je potvrđeno da se zove Fatmir. Definitivno je genocidas iz Rep.Smrdske :*
ubojica je sa Kosova nije psihicki bolestan (policija laze) nego pristalica isis Terrorist von #Düsseldorf bekannt - zu hoher Wahrscheinlichkeit ein Islamist - Fatmir H. aus dem islamischen Kosovo!
Znao sam da je Srbin u pitanju.
36- god. Fatmir H. zivio u Wuppertalu
KUROSLAVNI ILI PEDOKATOLIČKI TERORISTA
Albanac sa Kosova, mentalno bolestan covjek
@Remastered Srbin sa Kosova.
kosovar
kada probam da zamislim, kako nas gledaju ti ljudi iz Evrope, upadnem u tešku depresiju .. kakav smo mi evolutivni fijasko
ja naslova....
hahah ma daj...
Nije mi poznato ko je taj napadač što je u bolnici ali su jutros uhapsili još jednoga i taj je plav ko Merlin Monro.Bilo na TV-u.
Pa odakle drugo. Muslimančeros iz neke bosanske vukojebine. Svi su oni teroristi.
@Israel5 Ahahahahaha. Da to baš Judeoterorista napiše koji još od 1948 pale, pljačkaju, otimaju, kidnapuju, siluju, ubijaju... Još jedan Hasbaraš, a? Po kolko profila kreirate po osobi na portalima? 10?20?
@Israel5 "Jaki i spremni". Bwahahahahah. U Kayseri vam Sivi Vukovi umalo neke Hasbarše žive ne zapališe. Traceovali ih momci i provalili im lokaciju. Vidim kolko ste "jaki i spremni", ko pičkice se krijete iza anonimusa. Haj poklopi se i čekaj 2023. Tada će vam bit jadna majka. Eno Iran vas već napikiro i pravi već 500-tu atomsku a po Tel-Avivu vam se gaće tresu. 2006 te vas obligatorski pokidali po Libanu a da na njih krenete jedva čekaju da im razlog date. Mnogo ste "jaki".
treba evropa staviti minsko polje i zive ograde omo balkana
Zagor te ne oli ga ti duh sa sjekirom
Oo, pa ako se Fatmir zove onda je "garant" , "terorista". Nema druge. "Psihički oboljeli pojedinci" koji planiraju 9 godina njihove krvave pirove, fino objave na 1500 strana u manifestu i naprave pičvajz po ostrvima sa 76 mrtvih, nose imena Anders Behring Breivik. Kako se smijete samo usudit i pomislit da gospodin drug Andreas može bit terorista?? Čovjek je fino nosio "znakove raspoznavanja", ime i krst. Jel tako?
Breivik ti je uredno proglašen teroristom i osueđen je zbog terorizma. Prelistaj malo strane portale o Breiviku i uvjeri se sam.
@sezam.susam Da da, al take ultra-desničarsko populističke ljige ko ti na svojim portalima ga grčevito brane i prozivaju ga "psihićem".