Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TUNIS - Više od 300 Tunižana je poginulo, a 700 je povređeno u jednomesečnim protestima kojim je s vlasti početkom godine svrgnut dotadašnji predsednik Ben Ali, saopšteno je danas.
Sirija- 20.05.- https://www.youtube.com/user/lolowawaa#p/u/0/WFt0Tpz2mdI Sirija-http://www.facebook.com/UgaritNEWS Sirija- http://www.aljazeera.net/NR/exeres/60C0A617-A60F-4771-800D-C58A6B1B4C7C.htm?GoogleStatID=9 Sirija- http://www.facebook.com/Syr.Revolution Sirija- http://www.facebook.com/SyrianFreePress Ham- 20-5- http://www.youtube.com/watch?v=Rl9tl9oBO0o Sirija- http://www.youtube.com/user/mercysyria Sirija -Al-Thawra - Hama - 20/05/2011- http://www.youtube.com/user/mercysyria#p/u/4/byVR_V1d-PY Sirija- http://www.facebook.com/ShaamNews Sirija-http://www.facebook.com/ShaamNewsNetwork Iran-Ahwaz- http://www.youtube.com/watch?v=pOFH1v4IrQw