Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pobjedilo hono mahnje selo! a sad ima vise stanovnika u onom manjem selu. i to je dobra vijest,.... ja uvjek navijam za slabije.
Koji je bio rezultat odbojkaške utakmice?
sta na sve ovo kaze effeenndija Serich? na cijoj strani su njegove simpatije? znam da je njegov narod (sve jaki vjernici ho ho hoooooo) na strani brace talibana. mora se priznati da su efikasni. steta sto ovi nasi domaci talibani nisu tako hrabri da se odvaze pa da se recimo raznesu pred begovom djamijom.... prije djume naravno :)