Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedna "zločesta kjafirska" zemlja koja će pomoći Sirijcima, iako se nalazi na drugom kraju svijeta, dok se susjedi, veliki muslimani, rasipaju novcem, pozlaćuju hotele, kupuju nogometne klubove po Europi itd.
Haj ne kaki! Ove izbjeglice su po nečijem planu upućene van Sirije i ostalih država. 99% ovih izbjeglica su kriminalci, idilovci ili ekonomski profiteri. Samo naivci imaju osjećaj da su ovo ugroženi ljudi! Živi bili pa vidjeli, kako će se situacija razviti. A siguran sam da će se dosta ljudi udariti u glavu, kada skontaju za koga su se u stvari zalagali. A što se tiče susjeda sirije, tu si u pravu. Samo ih ja nebih nazivao muslimanima, jer oni već duže vremena nemaju ni truna vjere u sebi.
@glasam, slažem se s tobom, ni ja ih ne smatram ugroženima, pa dovoljno je reći da rat u Siriji traje već više od četiri godine istim intezitetom, a izbjeglice tek sada navalile na Europu. Meni je jasno o čemu se radi, ali nažalost, lako se manipulira javnošću.
Jevreji kontrolisu sve pore života u zapadnim zemljama ukljucujuci i imigracijsku politiku ---Evo zbog cega dovlace ne bijelce u nase zemlje,odnosno koji je cilj toga !! Primarni židovski cilj. Pošto je prosječni bijeli naivac potpuno zbunjen i smeten oko židovsko-crnačkog odnosa naspram Bijeloj rasi, objasnit ćemo taj odnos potpuno jasno. Tisućama godina Židovi vode neprestani (premda tajni) rat protiv svih Goyskih naroda na zemlji. Goy je njihov termin za sve nežidove, a to je pogrdni termin koji znači “stoka”. No od svih rasa njihov primarni cilj napada je oduvijek bila i danas je, Bijela rasa. Zašto Bijela rasa? Zato jer Židov zna da bi se inteligentna i izrazito sposobna Bijela rasa, mogla jednog dana 141 probuditi, shvatiti njegovu izdajničku igru, organizirati svoju veliku moć i okrenuti ju protiv njega, kao što je to učinio njemački narod pod Hitlerom. Ovo je vječna noćna mora za Židova, te čim prije on svede bijelog čovjeka na priglupog mulata, tim prije će ova opasnost po Židova biti prevladana. Rasno križanje. Ovo ostaje vječna i konačna ambicija Židovske rase: iskrižati, povući prema dolje nekad ponosnu Bijelu rasu i pretvoriti ju u poslušne mulatske robove. Iskorijeniti neprijatelja. Sveta i neumorna odluka KREATIVISTIČKOG POKRETA je osigurati da Židov nikada ne postigne ovaj cilj. Čak dapače, naš je cilj i svrha da iskorijenimo i uništimo Židove i crnčuge prije nego što oni unište nas. Organizirati Bijelu rasu. Mi iz KREATIVISTIČKOG POKRETA smo odlučni da organiziramo ogromnu moć Bijele rase i svijet zauvijek učinimo sigurnim od prijetnje križanja i uništenja Bijele rase. Crnci kao alat. Opasna uloga koju crnci igraju u ovom trokutu je da su oni sredstvo pomoću kojeg Židovi namjeravaju uništiti Bijelu rasu. Pošto je Židov parazit, on ne želi potpuno istrijebiti produktivnu Bijelu rasu i tako ubiti gusku koja mu iznova nese zlatna jaja. On želi razmnožiti crnce unutar Bijele rase, promovirati rasno miješanje, među-rasnu ženidbu i naposljetku iskrižati Bijele rasu u smeđe mulate, priglupe i poslušne, ali sposobnije i produktivnije od afričkog crnca. Čineći tako Židov će imati na raspolaganju najbolje karakteristike obje rase – priglupu poslušnost i produktivnost, da mu služe za ostvarenje njegovih ciljeva.
@kikser_ Nije Autrija u pitanju ,nego Australija jos jedna zemlja stvorena i izgradena od evropljana a koja se mora nag.uziti židovima i pokazati da je otvorena ,toleranta i spremna uraditi sta god čifuti kažu.
Svaka ti je na mjestu vidite da ima jos pametnih ljudi!! Lp!!