Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad jedno pitanje, šta čeka žensku bombašicu na nebu ?
i mene to zanima!!!!
nije fer nije fer...........
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
jebeni teroristi........jos malo covjek ni u svojoj kuci nece moci biti miran......da bog im podari pamet..................boze sacuvaj i sakloni
Allahu draagi, cc... Da, Boze sacuvaj i sakloni i ovih terorista i ovih koji pisu svasta protiv islama. A vas dvoje ste, kao prvo, nepismeni, a kao drugo, jaako jaako bezobrazni i vulgarni. Aj pali sad!
Bio je jos jedan komentar!!!!!!! Ko ga izbrisa?!?!?!?!???!????!??!!!
kao da markale gledam :S jel moguce da su i turci otkacili? :s
Pitanje je dana kad će ovde takvo šta desiti , a onda će biti VESELOOO.
Nama bombe ne mogu ništa
Sve su zemlje u regiji u ratu, osim Turske. Ne vidim nikakve logike da "is" izvede ovaj napad u Turskoj budući je Turska glavna ruta za "IS" ratnike, glavna logistika i sl. Ovo ili je namještalja da Turska uđe u rat ili napad nije izvela "IS" već neka druga radiklana skupina . Destabilizacija regije se nastvalja.
Je l' istina da je cura iz Brnjica kod Kaknja ...? ? ?
Kuda ide ovaj svijet :/
Pa vi Turci opet tajno pomagajte idilu protiv Kurda umjesto da se svi skupa udružite i uništite to zlo.
He he, malo si naivan ....ova bomba NIJE pobila turke nego SAMO kurde .... turci su i aminovali da se postavi
koja budala. 18 god, najbolje godine za dizanje nogu a ona se bobmama zabavlja😄 zalosno, sta drugo reci....
treci svjetski rat.
KURVA SIGURNO JE IZ BEJHA OTISLA U SIRIJU DA SE BORI ZA BRADONJE DOK JE TRPAJU MUSLICI
Mamu ti trpaju muslici
Mamu ti trpaju muslici
Za sve ove mrtve, za sve eksplozije, bombase samoubice, odsjecene glave, vjerske fanatike, terorizam, ratove koji traju i oni koji nam tek dolaze, postoji samo jedan krivac i njegova adresa je 1600 Pennsylvania Avenue, Washington, US. Samo da se zna :-)
MOLIM te BOZE, samo da se Turska ukljuci u totalnom istrjebljenju zivotinja iz IS-a. Zajedno s Iranom .... TOTALNA destrukcija.
ISIL je isključivo pojava 21. vijeka. Bez obzira na sve pojave kroz historiju islamskog svijeta, ono što ISIL trenutno radi je bez stvarnog presedana, jednako kao tzv. Homeinijeva Islamska republika. Grupa patoloških mladića i djevojaka se skupila da redefniše pojam mračnog u povijesti civilizacije.
Nikad nisam vidio ni na kakvom portalu stranom ili domacem (osim nekih iz srbije) gdje se korisnici toliko raduju kad negdje civili izginu. Naravno po mogucnosti muslimani, odmah nastane grupno svrsavanje i nasladjivanje. To pleme je ostalo u srednjem vjeku mentalno, i kaze pruza pickousti ruku pomirenja hahahaha nek je da materi
Šta drugo očekivati od onih koji danas baštine ono što su njihovi očevi radili - genocid u Srebrenici, Prijedoru, Vlasenici, Foči, Višegradu... širom Bosne i Hercegovine...
@francesko4 Filozofija "zapadne" civilizacije. U svakom slucaju tvoja izjava je istinita za one koji trenutno pisu zvanicnu istoriju. Al poznato je da istoriju pisu pobjednici. Njih jos uvijek nema.
Hoce li nato za 20 godina isto srat, ovo nek nam bude primjer...ovo se ne smije ponoviti i sl...
dođe đavo po svoje..