Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma vidi ti siite sto su se razgalamili !!! a svi koji su sa rusima tikve sadili, znate kako su zavrsili pa ce tako i ubica Assad a i iranske Hodze, samo polako ...
Rusija, Kina, Iran i Sirija će održati najveće vojne vježbe na Bliskom Istoku Tuesday 0,19 June 2012 Iranska novinska agencija \"Fars\" izvijestila je, pozivajući se na neimenovane informativne izvore, da će ruski, kineski, sirijski i iranski vojnici narednih tjedana održati velike zajedničke vježbe na teritoriji Sirije. Prema izvještaju, ove vježbe će biti najveće na Bliskom Istoku, gdje će sudjelovati oko 90 tisuća vojnika, marinaca i pilota. U vježbe će se uključiti i oko 400 zrakoplova i tisuću tenkova. U izvještaju se navodi, da je Egipat dao dozvolu za prolaz kroz Sueski kanal, za 12 brodova vojske Kine, koji će u naredne dvije nedjelje da pristignu na obale Sirije. Ruske nuklearne podmornice, razarači i nosači aviona, a također i iranski borbeni brodovi će stići otprilike u isto vrijeme. Sirija tijekom vježbi planira testira rakete\'\' zemlja-more\'\' i zračne obrambene sustave, priopćila je agencija. Izvor: \"Glas Rusije\"
Turska traži povod za invaziju Sirije.
Erdogan i onaj bijedni Davutoglu, kojeg Barak Obmana, ratni zlocinac sa Nobelovom nagradom za mir, doziva kaziprstom kao poslusnog psa, nanijeli su toliko stete turskoj, posebno na medjunarodnom planu, da je generacije i generacije Turaka nece moci popraviti.
Lazni islamista Erdogan viri iz d u p e t a Bibija Natanjahua i njegovog starijeg brata Baraka Obmane.
Bojkot turskih proizvoda, dok Erdoganov rezim za racun Izraela i SAD vodi prljavi rat protiv snaga Otpora! Smrt cionizmu i njegovim slugama!
P usite Erdoganu! Sve vi znate,
Sad ce zlocinac Erdogan gurnuti Turke da proljevaju svoju i sirijsku krv za intrese SAD i Izraela, a do sad je taj cionisticki pas uspio zavaditi Tursku sa svim narodima u regiji.
Dok u Turskoj vladaju cionisticki poslusnici, Turci nisu dobro dosli u BiH.
Ovo je otvoreni cin agresije turskog marionetskog procionistickog rezima na celu sa novim Milosevicem, R.T. Erdoganom, a sve zarad njegovim gospodara u Washingtonu i Tel Avivu.
Dole s Obmaninim i Bibijevim poslusnim kerom Erdoganom! Prljave cionisticko-imperijalisticke sluge dalje ruke od Sirije i BiH!
Bravo sirijska vojsko! Tako se brani zemlja. A Turci su glupi ko q.rac. Cionisti i zapadnjaci ih haman koriste ko pokusne kunice kojima iprobavaju sirijsku PZO. Za informaciju prepisivacu ove vijesti, koji sebe vjerovatno naziva novinarom, avion je srusen u sirijskom zracnom prostoru i sruslia ga je sirijska vojska.
@Indzirlik Bas lijepo da tako pozitvno mislis o Srpskoj braci Turcima.
Pa jeste li vi normalni. Turska, 6 vojna sila na svijetu sa najvecim brojem F-16 (232 aviona) poslije USA napala Siriju sa jednim F-4 koje koriste za obucavanje pilota. Turska ima 1,940 aviona (vise i od Engleske i Francuske) i moze sazvakati i ispljunuti Siriju za 24 sata. Avion je bio nad Mediteranom u trening misiji. Oba pilota su iskocila iz aviona i traze se. Sirija se vec izvinula zbog incidenta. Erdogan se pod hitno vraca iz Brazila. Svi Sirijci su se vec posakrivali po pecinama. Bolje bi prosli da su Amerikancima oborili avion nego Turcima. Indzirlik nije daleko.
pipaju je