Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo se zove prevara, 2 milijarde i potpuno vrijedno rizika samo jedina mu je nesreca sto je Turska u pitanju. Dobit ce toliku kaznu od brkatog diktatira da nece stici pare potrositi.
Iiq@ veću bi kaznu u Njemačkoj dobio za pranje novca i utaju poreza nego u Turskoj. U Njemačkoj bolje ubiti čovjeka nego utajiti porez.
U Sarajevu ga žele primiti kao i što zazivaju braću Mamić: OPLJAČKAJ I NAS .MOLIMO TE!!!
Greska sto ode u Albaniju, kriminalci bjeze logicno u korumprirane zemlje smatrajuci da ce tamo kupiti slobodu, al i onaj koji te trazi moze platiti. Trebao je u Švedsku.
Promet kriptovalutom je nekih 300 milijardi dolara. Znači ko ima za igru neka izvoli. A da će od toga FED zaboliti glava, neće.
definicija Medreslije glavom i bradom
nije kriv nemojte ga
Naslov kao da je eto onako objavljena potjernica, a frajer prisvojio 2 milijarde haha
Ako gledas samo jednu dobru stranu, onda kome stete maaaliii rudnici sirom Turske ??? :) Ako prodajes tursku robu preko kripta, onda Turska ne gubi?? Ili meni nesto nije jasno ? :D
i treba ih uzet kad za maglu daju pare
Glupi diktator brkica i ostala bagra ccccc.Od ovog bi imali koristi.Glupani.
Nije on trgovao kriptovalutama već prao ogromne količine novca od narkotika i trgovine oružja.
bitcoin je idealan za pranje novca, transakcije su anonimne i moguće je milijarde oprati u kratkom vremenu, što se i radi.
lici na mladog sdaovca, nekakvog varalicu sto je zavrsio medresu pa studirao u turskoj, babo mocan clan stranke (bivsi komunist), on pomalo dervis, pomalo selefija(ali malo), disko klubovi, vlahinje manekenke u krevetu ponekad. skupa auta putovanja i skupa droga.
Kakvi kompleksi bože...
Udar Na Liru... 😁😁🤣😁😁🤣🤣
Kupujte XRP, valutu buducnosti dok je jos pristupacno.
Dobro bi se uklopio u biznis sa Baketom Dodom i Covkash hijenom 😂😂😂