Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste plodove šerijata osjetili, jer zahvaljujući njemu opstali ste na ovim prostorima.
pliva guska, pliva patka bice Turska serijatska ! ---------------------------- zasto i nase Bosnje ne proglase Serijatsko uredjenje svojih 24%, pa da i Bosnje konacno uzivaju u plodovima svoje islamske revolucije ?! sta se ceka ?
auu, kakav je ovo politicki proces to (demokratski) svijet odavno nije vidio. sude i onima koji su sam javno rekli da im se ne svidja Erdoganova politika gdje religija dobija prominentno mjesto i pri tom u opasnost dolaze tekovine sekularizma. al naj veca je sega sto EU suti ko zaliven, eto na zalost licemjerje zapada bori se za ljudska prava iskljucivo iz sopstevnog interesa. podrska oficirima! ovi koji ce me dislajkovati i poceti sa argumentima o stabilnosti zemlje i ekonomskoij ekspanziji trebali bi znati da su temelji sadasnjeg privrednog preporoda udareni pocetkom 2000tih dvije godine prije no sto je Erdogan dosao na vlast. Reformu je izvrsio turski ekonomista koji je godinama radio u Americi (ime zaboravih), on je izvrsio fiskalnu reformu, otvorio put stranim ulaganjima isl..dakle Erdogan je demagog koji nema zasluga za privredni uspjeh. on jedino moze petkom u dzamiju na klanjanje i lozit ove okolne narode u regionu sa tzv. turskom silom i uticajem.