Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba sve one Ukrajinke iz Femena ako dođu u BiH odvest trećoj smjeni rudnika mrkog uglja Kreka i Đurđevik kod Tuzle na prevaspitavanje
Da im momci daju vaspitnu,,
Ove iz Femena su sramota ženskog roda. Više su štete rade feminizmu nego koristi. Koliko je meni poznato ciljevi feminizma nisu borba za golotinju nego borba za ravnopravnost žena pred zakonom, njihovo uključivanje u politiku, borba za pravo na školovanje i sudjelovanje u znanosti, borba protiv nasilja u obitelji i sl. Isto tako je to i protivljenje i mjenjanje određenih tradicija koje ženu smatraju strojem za rađanje i sluškinjom muškarcu a ne njegovom ravnopravnom partnericom bilo da su te tradicije iz islamske ideologije ili neke druge. Više je za žene i njihova prava napravila jedna Marija Kiri nego sve te glupače iz Femena svojim egzibicijama.
"Više je za žene i njihova prava napravila jedna Marija Kiri nego sve te glupače iz Femena svojim egzibicijama." e ovo debelo potpisujem...
👍
Svega ima u basti Bozijoj
suluda mi je ova organizacija zbog te golotinje, ali opet one su zaslužne što se pročulo za onu djevojku u ukrajini što su silovali i palili joj udove(nesretna djevojka je preminula) u pitanju su bili sinovi moćnika, sve se to mislilo zataškati, ali došlo je do javnosti zahvaljujući njima. a što se tiče ove pa ništa čudno, što bi drugo muslimanka mogla izjaviti, uvijek neka urota protiv njih...
Šejh Mustafa bi riješio i njene probleme :)
kad je skontala da je iskoristavaju kao neki dronjak onda je ustala usprotivit se,pa jasta nego ih finansiraju cioni,kakva je to pamet radit za nekoga a ne znas za koga,radit za nekoga a ne znas zbog cega,koje gluperde,skontala na kraju islamofobija,najprofitabilniji posao danasnjice.
Licemjerne drolje!
...nije da te zayebavam...al', bil' objasnio ?
..prvo su skrnavile Islam-izrugivale se ,razgolićavale se,a potom kao brane osjećaje vjernika-licemjerno.
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Ako su joj ovo na slici jedini argumenti, i nisu bas neki...
Sezona Oraha i Lješnjaka...
Veličina bubuljice xD
vjerovatno je bilo zanimljivo dok su se pljuvale tuđe svetinje... a sada je došlo iz guze u glavu :D
pu izdajice :D
ko da samo one imaju sise...ne razumijem pa novine i tv su pune sisa,guzica i svih ostalih alatki...sta to njihove sise predstavljaju?...a ni nisu cemu,za par godina ce biti do pupka :)
Ne pika se....kasno si se sjetila...
Ove feministkinje su se u početku borile protiv prostitucije, i odjednom su prešle na borbu za prava muslimanki (ili kao što bi Orwell kazao borbu protiv Islama).
Sad je mrze i jedna i druga strana.
...tako ti je najbolje...znaš da si u pravu :)
ni ti ne znas bil pisala il srala
LOL, niĐe veze. Treba se javno skida i k'o fol protestuje protiv nečeg ali je brine islamofobija. XD