Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćeš jarane itekako ćeš ih sprovesti! Merkelova naredila!
Ovaj kao da ga nasi savjetuju.
Kad se posudi mora se i vratiti! Ti kao casni Grk trebo bi to znati????? Vracaj lovu pa idi dze god hoces!
Meni se cini da je ovo igra Grcke po nagovoru Rusije.
Treba ispitat poslovanje "Euro-Asfalta" i sestrinskih tvrtki "inzenjering D" te veze sa BH politicarima.... http://www.federalna.ba/bhs/vijest/81387/video-gdje-su-kubici-i-tuneli. Ekipa drzi i pekaru "Mrvica" u Sarajevu.
dzaba ste referendumisali
,,Pristajem na sve samo kazi...reci sta hoces i zivot trazi". Baci covjek pare za glas naroda i opet mora kako EU kaze!?
Kud MMF prodje tu trava vise ne raste...
Tolika retorika, pompa,i opet na kraju morao je da prihvati jos gori plan, to se EU sveti neposlusnim. A kada je bilo trositi milijarde kredita sve je bilo ok, a kada dodje vrijeme za naplatu.. e onda bude gutavo. Valjda se izvuku za jedno hiljadu godina. A i mi nismo nista bolji, nama ce trebati par hiljada godina da vratimo sve silne pare koje nam daju.
Shvatio covjek da se ne zivi od ponosa nego od para.
zaboravi mu reci propjevaces njemacki
Ima li zhlatnih khasika
Gori ublehas od svih nasih
momak je kasni 40 godina proslo vrijeme levicara nisi ti cegevara kastro tile do su bili mangupi tebi putko nalozio pate ispalio ko na se komsic papak sad se kezi e moj druze grcki people a c3s ti njemacki
Ocajan politicar,losu situaciju napravio katastrofalnom.
Grci na ahparatima
moj tsiparas, ako si vec neki frajer u grckoj, provjeri gdje nestaju pare, pa se onda odupri evropi. kad vukovi dodju po svoje vidio si da tad je gotovo
Vukovi su preko drine presli mili sine