Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Ameri kažu da je kriv, kriv je i tačka, koga briga za dokaze!!
nezahvalna budala ispranog mozga
"Dzhokhar je na čamcu u kome se krio napisao da je izvršio napad zato što američka vlada ubija nevine civile i da ne može da podnese da to zlo prođe nekažnjeno" Ko u ovo vjeruje je DEBIL!
Ali,ipak,ne možemo ni tvrditi sa sigurnošću da je nevin. :/ Meni je iskreno,nevjerovatno žao ovog momka,jer mu je uništena mladost,prilika za uspješnu budućnost,njegova porodica je obilježena za sva vremena... Ako je nevin,neka mu se dragi Bog smiluje,jer niko drugi neće.Ipak,ne postoji nikakva šansa da bude oslobođen optužbi za koje ga se tereti.
pravda i pravo često nemaju veze jedno sa drugim. ameri su napravili hiljade i hiljade zločina po svijetu i danas ga čine ali za njih sud ne postoji. da li je ovaj lik kriv ili nije je diskutabilno, možda je žrtveno janje američke politike, a možda je stvarno terorist. po izgledu ne bih rekao da jeste, ali ko će ga znati. neka mu se allah smiluje, jer ameri su njemu već donijeli presudu, ovo je sada samo farsa.
Joj bolesti treba mu odma cijelu lozu iskorijeniti
Jes vala bas...Kriminalac jedan...A nije fin ko ameri i židovi koji po' dunjaluka pobise i onda snimaju filmove i prave igrice i svi im pljescemo i uzivamo u call of duty... (Eh sad, druga je prica sto nama ne odgovara scenario da je 11.sept, djelo kojekakvih tajnih sluzbi, ili ova podvaljotina djeci koju nema ko da brani i koji su po automatizmu teroristi). Molim Gospodara Svemira da ti iskusis ovakvu nepravdu i da ne mozes dokazati svoju nevinost, samo da osjetis kako je teska ta nepravda. amin!
#novikorisnik Ne budi licemjer! Koliko su iracani ubili iranaca i kurda, koliko su turci ubili jermena i kurda, koliko je ljudi poginulo u sudanskom ratu u namecanju serijata, koliko u ugandi, u nigeriji sta se radi po somaliji??? Koliko je ratova bilo na bliskom istoku kroz historiju sa svih strana! I sad trebaju svi da se svete i postavljaju bombe i raznose se po skolama dzamijama crkvama utakmicama i ubijaju nevine ljude! Kad bi tako bilo pola covjecanstva bi nestalo! Decko je kriv, ubio je nevine ljude i treba da mu sude! Zao mi ga je sto je unistio sebi mladost!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)