Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova ce budala ako pobjedi gurnuti ameriku u rat s rusijom ovaj ako ne baci atomsku na nekog niko nece
predstava za glasace,ovaj ako pobjedi radit ce sto mu veliki iza scene politicke kazu isto kao i svi drugi
ma nece.. cak i da u kom ludom slucaju pobjedi.. ovo je sve show za mase.. iza ove fasade budalastina.. tramp je hladan i kalkulativan..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što mu u srcu, to mu na jeziku, kao da nije političar koji treba da govori hladne glave, kao na primjer aktualni Predsjednik.....
arkadaš trump...
Konačno i od njega nešto pametno.
Kontam da se ovo plaho kuha al' pola dunjaluka to nevidi
Nevidjena predsjednicka strategija. Prijasnji su svi sa obecanjima, razumom i ucinkom pridobijali mase, dok ovaj klaun sa medijskim ispadima, govorom mrznje i radikalnim stavovima prikuplja masu. Dio amerikanaca je zaista glup. Njima je dovoljno samo necije ime da cuju i znaju da bi ga glasali.
Ovaj Trump je baš simpatičan. Volio bih da pobijedi, pa nek onda sravni cijelu planetu, i onako ne zaslužujemo da živimo.
Đe'š na Rusiju bolan nebio :-D
Zovi Tom Cruise-a, da kao u dobrim starim danima Top Gun manevara, ucini isto Rusu. :D :D :D Kmeee, kmeeee Rusi bolji piloti od nasih, kmeee kmeeee.
U ime oko 4 miliona građana nagluplje države na Balkanu, molimo gospodina Trumpa da svim muškim građanima BiH popuši k**ac. Razlog: Od Georga Busha juniora se na sceni nije pojavio kretenskiji lik koji bi zaslužio tako grandiozno je**nje u mozak. Trump, Bosnia is fucking you!
Inace se Balticko more nalazi uz samu americku granicu....
@<!-- Od 430 ratnih brodova, za operaciju "Allied Force" USA je upotrijeblila jedan nosac aviona (USS Roosevelt), tri razaraca (koja nisu upotrijebljena) i dvije krstarice sa kojih su tomahavkama ubili hljeb u Srbiji. Od 5137 aviona su upotrijebili 43. Srbi njima trebaju da zahvale sto im je USA pomogla da smire i oslobode se idiotskog Milosevica. Da su oni htjeli Srbiju da izbrisu sa lica zemlje, uradili bi to za par sati.
sto ti volis amerikance.. tako ti je i pradedo turke obozavo.. cemu bolan ta zelja da se uvuces u paksu imperijalistima?
@<!-- Ja sam egoista i volim samo sebe, a kamoli da volim amerikance. A pradedo mi se uz Gradascevica borio protiv Turaka, kojeg su srpske bitange izdale i podrzale Vezira da se ne oslobodi ovaj region od Osmanlija. Slicno i moj dedo, koji se u partizanima borio protiv Hitlerove dupelizacke Srbije Milana Nedica.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
vidi mu poze na slici. kao Nada Topcagic
...zato je major zoltan prizemljio "nevidljivog".
USA je tokom bombardovanja SRJ upotrijebila samo 0,4 % svog vojnog kapaciteta. Tog Zoltana i Srbije ne bi bilo da je USA upotrijebila 2% svojih vojnih kapaciteta, a kamoli da je koristila vise.
@Okrutni Hamo odakle vadis te procente? i sta to ime veze.. Madjar.. srusio nevidljivi avion.. sta tu ima veze koliko % je kapaciteta koristila?
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
Ihhhh pasha moj, gluplji si ti od Putina za klasu, ne bi on to tako lako dozvolio. Mogo bi bez te zute glave ostat...