Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo postala furka bacat se u bunar?
Al bas ali ako si procitao dobit ce odstetu za ovo znaci gdje god su pare meni je sumljivo.
"Policija je saopćila da su žrtve žene i djeca, a nesreća se dogodila nakon što je pukla metalna ploča koja je pokrivala bunar, a na kojoj su oni sjedili"????? Pa koliki je to otvor na bunaru kad je na poklopcu sjedilo 13 osoba ko krater ??? Ali opet u Indiji je sve moguće , mrtvima neka je laka zemlja.
Treba zabraniti Super Mario igre!
Dijeco ne gledajte horror film “The Ring”. Ovi bunari nisu zajebancija.
Primitivizam, šta li je... bunare nekakve iskopaju u nivou zemlje, bez da ograde okolo. Ima stoke narodaaaa ba planeti fkt to isto živi stotinama godina ni makac, kažu to su naši običaji.
Koga boli briga za pogane indijce???
Cudan neki obicaj vjencanje na bunaru a koliko je sirok bunar
Indiaaaaaaa, incredibleeee Indiaaaaaaaa
E to je svadba, a ne k'o kod nas ranjavaju se vatrenim oruzjem. Od ludila svatovi u bunar skacu.
Svaki dan vijest neko izgino u bunaru