Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boogy nije mi jasno sto mrzis jevreje. nisu svi jevreji izraelci, nisu svi izraelci cionisti, niti su svi izraelci jevreji. u cemu je tvoj problem sa jevrejima?
ovo je samo zatisje pred oluju. Samo cekajte da ahmo napravi atomsku onde mu nece niko nista smjet reci ni ova americka gamiti niti ovo jevrejsko fasisticko djubre ima svima da im jebe mater
...... vas amerika, da prostite. ista ona koja ce kolapsirati zvanicno za koji mjesec. marsh kapitalizam i cionizam sa ove planete!
viva america......
cini mi se da su stvarni svjetski igraci sukladno vremenima koja dolaze prihvatili mnogo suptilnije nacine ratovanja i borbe......zivjela amerika...
idioti i jedni i drugi i treći...