Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovom narodu u zadnje vrijeme samo se govori o nekim homoseksualcima , pederima pa imali smo gej paradu u Beogradu pa ova sad vijest pa Dodik kod Putina ma manite se pedera vise dajte nesto normano.
Na kompjuterskim naukama se uci Turingova masina. Vidis nisam znao da je bio to...Samo negdje sam slusao dokumentarac o drugom svjetskom ratu i o tom timu matematicara sto je desifrirao kodove. Nije bio Turing taj koji je prvi skontao to, nego neko drugi. Zaboravio sam mu ime, a cak sam bio i zapisao negdje kako se zove.
jbt, ti takav glup koji nisi u stanju da zapamtis ime koje si cak i zapisao pricas tako nesto o liku koji je skratio IIsv.rat za dvije godine.. zali boze b00binih para sto je ulozio na tvoje skolovanja
@JamesssssssssssuDin Vidis priznajem glup sam.
a upm, rasturise eu, i sad sa cime ce zamajavat mase... hajmo o pederima pricat. isto mile i referendum.