Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane... Nekada su pismeni novinari radili ovako, kažu vijesti iz svijeta. Pa kažu Mali, pokažu globus gdje se nalazi taj Mali. Onda objasne šta su Comanav-ovi i drugi termini. Pa pokažu mapu zemlje, kažu to su te regije, rijeke. Pa onda kazu ko su četri zaracane strane, militanti, teroristi. oko čega ratuju. Onda gdje su u prici Ameri, Kinezi, Englezi, Rusi, Francuzi ...
Ta židovska organizacija al kajida jos djeluje
Mali zreo za BRICS
Vehbosi po nalogu svojih zapadnih instaletera počinju razvaljivati državu koja se protivi zapadnom robovlasničkom kolonijalizmu.
Mogu 640 000 u Africi, nikog nije briga...
I naših je 5 boraca Armije BiH ovako položilo život u dresu Al Kaide rušeći tornjeve u Njujorku.
Jel misliš na Dragana,Zorana,Milorada,Stanka i Dragoljuba ?
Cuj Al kaida u Maliju hahahaha joj Amerikanaca svudje guzvaju
Izgleda da je neko rešio da protjera Francuze iz tog dijela svijeta.A bogati dijamantima,naftom...A tu su i Rusi i fašisti iz Wagner's.Da oni ne vole crnce možda ? I najlakše napisati Islamisti ! Biće rata u Maliju,Nigeriji,Nigeru..
Muslje sjecalite se komandanta armije BIH na kojeg su islamisti bacali kamenja samo sto je drzo ruku zeni dok su isli putem
Ustaše iz Klixa ne banujete komentare mržnje prema muslimanima ? To je ok za vas ?
Samo sto Afrika rece da zeli da istjera Francusku sa svog kontinenta, ponovo se aktivira ova organizacija na tlu Afrike ;).
Čuj Islamisti ? Šta traže Rusi u Maliju,Nigeru,Nigeriji ?Biće rata ! Bitka za dijamante ,naftu ..
A šta traže Rusi u Maliju ?
Isto što i Frncuzi: naftu, dijamante ...
Sta rusi traze u Maliju???
Sto bi Scott Greer rekao: "America killed the guy who stopped ISIS from taking over half the Middle East. Who's really winning here?".
izbacite riječ islamistička organizacija to je uvreda za vjeru islam ,hajvanistička organizacija ili grupa badeletina krenula na grupu uniformisanih lica .tko zna šta oni brane i za koga se bore itd,itd