Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spanac, nemas blage veze o cemu govoris. jer, da imas ne bi tako govorio.
Eto sad nam je kraljica Španije i njen Huan najveci problem. Ja sranja u Španiji, a kod nas med i mlijeko. P.S. A i ovi što stalno brane homosexualce, kad bi im rek\'o:PEDERU., naljutili bi se.:)
Pa većina španaca smatra Juana Carlosa fašistom. To govori dovoljno.
A sta bi kraljica rekla da Spanija dobije crnog premijera? Sumnjam da bi joj se takav razvoj drzave svidio, kao sto joj se ne svidja razvoj koji podrazumijeva homoseksualne brakove.
Tako je Pipo, A ti Mujo ne seri! a i ti hejter. St abi bilo da smo svi homoseksualci, ko bi radjao djecu? cccccc......
@mujo, u ime Boga ne smijes klati!ni u ime bilo koga,u svakom slucaju nisi musliman,ti si mile a ne mujo!
Kraljica je garant\' vehabija!
da da bijelu kucu u ruke crnca..fashi-naci kraljica,bolest tuga jad i chemer.. bijeli i crni...gdje se dichna kraljica uchila zivotu..pod staklenim zvonom... ni kupanje u svetoj vodici joj pomoci ne moze... uostalom koji kurac je ona u ovom jebenom svijetu....
u ime boga cemo i zaklati ako treba!!!!!!!!!!!!!!
Dobro si rekla kraljico!
Bravo za kraljicu,izgleda da Spanija nije izgubila na hrabrosti...
Ako cemo gledati naslov i malo historiju onda mozemo reci Termin \"kupanje\" nije za spanjolske vladare
Thums up for the queen :) Nije zena djaba kraljica :=)