Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli vas k.u.r.a.c koga ce oni finansirat\' ..
Pa sto je tu cudno kod nas Preporod iskljucivo stipendije daje Bosnjacima dok recimo napredak svima!
Obzirom da postoje stipendije samo za crnce, i stipendije samo za hispano-amerikance, ne vidim razlog da ne postoje i stipendije samo za bijelce.
@Realno dobar, dobar, svaka cast :)
Ljudima ne mogu pomoći donacije, treba ih naučiti da uhvate ribu. Tečaj španskog bi im bio puno korisniji od novčane pomoći.
hefticno ziv bio
4 stipendije od 500 dolara? Koja sirotinja su vajttreš anbelivibl.
meni ionako već puna qurchina c r n č u g a ,c i g a na,mus limana,ž i d o v a i ostale žgadije koja se nakotila u bijelim zemljama
I sta sad?? Ljudi daju citave 4 stipendije i to je vijest??.. Da ne spominjem to da nikoga nebi trebalo biti brkiga kako oni trose svoje pare.. ne kontam zasto ova \"vijest\" stoji ovdje uopste..
na zalost, surova realnost..... polako mi postajemo manjinaa.... ne dajte se braco bijelcii
Zivim u Texasu i uvijek mi je bilo interesantna politika gdje jedan azijat ili mexikanac sebe mogu da predstave kao manjinu na aplikaciji a neko iz bivse juge ili bilo gdje iz europe spada pod bijelce i time nema nikakve privilegije. Samim time mogu da nam polizu znoj sa lijevog jajeta.
Kakav rasizam, ima hiljade fondacija koje podrzavaju samo crnce, asto ne organizacija koja podrzava bijelce?
pa sta je tu cudno, pa i Crveni krst je trazio krsni list u ratu kod davanja pomoci. Koga boli k...
@ Nacii i tebi cu sestru da ozezem
Pa kako ce stipendirati crnce kada nijh ne zanima nauka i znanje! Daj kosarkasku loptu, noz, pistolj, duge hlace, i ozeziii.... HH Gott mit uns!
ubi mošnjemane, crne ili bijele!
boli mene r.a.c.k.u za kompjutere. recite vi meni gdje su vam sestre