Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako se to radi u zemljama u kojima sudstvo i zakonodavstvo funkcionisu...
U nas bi dobio 35 maraka kazne i godinu uslovne, eto
GDJE SU SAD FEMINISTICE SA IZMALTETIRANIM I BEZGREŠNIM ŽENAMA?! JE­BEM LI VAM MAJKU LICEMJERNU FEMINISTIČKU!
mars u skolu!!!!!
Welcome to Texas Don\'t mess with Texas!
@tyr Živio je i Josif Staljin, ali je i on umro (doduše, nešto ranije).
Na stranu tuga i zalost za djevojcicu......ali opet nepismeni Klix se pokazao! Jos uvijek niste zaposlili lektora? ccccc Djete :SSSSS Znaci, dragi Klixe, D I J E T E!
Treba joj picku zaljepiti da ga ne primi do kraja zivota vise.Ubila bi se vjerujte mi. Sto se tice sudstva.Ovo je situacija u zemljama koje su ekonomski , strukturno i zravstveno mocne.Kod nas bi vjerovatno uspjela nagovorit ili pak ucjeniti da suti svima redom, kao da nista nije bilo. NE DOZVOLITE DA NASA DJECA ISPASTAJU RADI SAMIH NAS I NASE PROSLOSTI ! Zivio drug Tito .
kad izadjes na godisnji odmor bjezi ko ovi nasi :S
g.lup si
pa kod nas ni oni bez para ne idu u zatvor kako treba...doduse imaju godisnje odmore...
islo joj dete na zivce jer zaboga morala je napustati face i druge sociljalne stranice
Haha sto me nasmija, u Americi samo funkcionise novac koji manipulira odluke sudstva. Ova koka ocigledno nije imala ni banke tako da ga je popus.la. Ovdje u Americi mozes roknut covjeka sa zoljom na smrt i odkupiti se sljedeci dan ako imas love i biti slobodan covjek.
j b o vam superljapak p o m a t e r, copy-paste re ta rdi @text nis normalna ocam
jel to isto što i da izvinete tuta?
nja nja nja