Planirana izgradnja centrala
1
Teheran otkrio nove rezerve sirovog uranijuma
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ako ameri imaju nuklearnu bombu, svabe, rusi, francuzi, sto onda ne mogu imati i iranci...ha yel tako...nek oni uniste svoje i onda nek se bore protiv iranskih nukl. ha ya...al nece naravno. :)
To je sasvim dovoljno argumenata da se pocme rat i krv proljeva... Sta se ceka??? A tek pocetak medijeske kampanje, sorry, tek shvatih...
seru ko grlice
pa nije u sjevernoj koreji hodya na vlasti pa sto njima onda brane da razvijaju nuklearnu tehnologiju ... suti i ne pricaj ono u sta nisi upucen jer ces uvjek ispasti glup !
BICE RATA KAZU SVI
Naravno i mi Servi, koji smo prvo bili katolici, sve od Nikopolisa do KARAđorđa bili muslimani al kad nam on zapreti 'krst ili smrt' postadosmo ortodoksi a zapravo smo celo to vreme najobičniji pagani
Drž se ti svog svinjogojilišta zatucani fašisto, ovo je za tebe viša matematika.
I treba da razviju nuklearni program i bombe, jer ovi amerikanci,cifuti i ostali sve to vec imaju,a njima to osporavaju !! To svi treba da podrze !
Iz prostog razloga sto Iranom upravljaju hodze, kod kojih je razum u kriticnim situacijama iskljucen. Noseni strascu i mrznjom, a u posjedu atomskog oruzja samo je pitanje dana ili godine svejedno, kad bi ga upotrijebili. A tada ce biti kasno za sve. Odmazda ne bi zaobisla ni evropske muslimane, budi siguran. Procitaj jarane clanak o Rusu Petrovu koji je oklijevajuci da ispali rakete na Ameriku sprijecio nuklearni rat, jer je kompjuter greskom javljao da u Ameri ispalili rakete na SSSR. Sumnjam da bi hodze oklijevale u takvoj situaciji.
IRAN voli URAN
Satrati i.slamisticku s.toku
Hoće li neko napisati članak o tome kako SDA/SDP mafija iz Javnih Ustanova lažima i prevarama izgurava sve upolsenike koji nisu u SDA/SDP?
se.r.em pljujem smrdim
devil
Svaki dan Te.heran i Srbija izjavi neke nove EPSKE vijesti :D