Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da stradaju u samoubilačkom napadu na neprijateljske vojnike,nego da ih u.bi.ju u kući.
propaganda je cudo... ljudi moji vodite ljubav a ne rat... al prvo pobite zapadne teroriste, pa tek onda sve ostalo....
Koliko li samo slicnosti, Amerikanci/NATO/Talibani. Ovi prvi i drugi regrutuju neskolovane, siromasne i od Boga otpisane. Malo droge, para i obecanje da ce dobiti status drzavljana USA, odlaze na \"krstaski pohod\". Vecina se nikad ne vrati u obecanu zemlju ili ako se i vrate onda su to \"bogalji\" i jos veci mahnitovi. Talibani,, oni obecaju slobodan Afganistan !!!
ja ne znam niti jednu naciju u svijetu koja se borila protiv amerikanaca a da ameri nisu preko medija objavljivali kako regrutuju djecu kako ih maltretiraju kako tuku i siluju zene i slicne gluposti od vijetnama pa evo sad do talibana, koja suplja i koja medijska propaganda samo da njihovi imperijalisticki ratovi dobiju legitimitet u ocima javnosti.. Potpuno istu stvar je radio i rim u svoje vrijeme.. Bilo 4 stoljece ili 21 uvijek se desava isto
Ovoj djeci bi morali omogućiti emigraciju u Europu. Europsko stanovništvo je sve starije i potrebna mu je svježa krv, a i najbolji lijek za nacionalizam u Europi koji je doveo do dva svjetska rata je multikultura. U Kristu smo svi isti.
A šta je sa djecom u americi ? Tamo im roditelji od malih nogu pokazuju kako treba rukovati sa gun-om, pa nije ni čudo da su prvi u svijetu po broju ubistava iz vatrenog oružja.
talibani su gomila radnika i seljaka koji se bore za svoju zemlju a ne nekakav organizovana teroristicko vojna skupina....
Garavoj djeci je mjesto u eplovim fabrikama a ne u vojsci. Mir svima!
Joker \"Jahh jahh a regrutuju bebe kao kamikaze... Prokleta zapadnjačka propaganda -.- \". A ti je i dalje citas... cak komentiras ccc
Jahh jahh a regrutuju bebe kao kamikaze... Prokleta zapadnjačka propaganda -.-
\"Svoju djecu talibani školuju za ljekare i inženjere, a od naše prave atentatore i ubice, što našu zemlju sprečava da napreduje\". Enough said.
Koliko moras biti malouman da povezujes komuniste i talibane i uz to vlahe, a da si sam taliban da veci ne mozes biti. Bosanac (bosnjak, musliman, lijaba, lojo itd. itd)=TALIBAN. Svi ste vi talibani, mozete vi svijetu prodavati damu za bubrege, ali mi vas savrseno dobro znamo.
@ Bosanac IMAŠ LI TI IMALO MOZGA U GLAVI? NEMOJ DA KVARIŠ UGLED NAS BOSANACA KOJI SMO PAMETNI
ovi gori neg nasi bosnjaci
Vlasi=Talibani=Komunisti svi na jednoj maloumnoj barbarskoj strani