Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki normalan narod bi napadao okupatora, tj. državu koja ti pIjačka zemlju.
Cuuuuj nije poginuo nijedan NATO okupator, cisto sumnjam u istinitost...
Vijest prenosi \"klix.ba\"od izvora \"klix.ba \" ja tacnih informacija to vi imate ljude na terenu , avganistanska vlada objavila 20 -ak mrtvih i vise od 40 ranjenih od cega mnogo NATO vojnika...Mozete misliti onda kako je izgledala istina????
Drugi put ce biti bolje, makar desetak (onih sto pempase nose) roknuti. Samo dobar plan, a hrabrosti imate, i baza je ponovo vasa. SMRT OKUPATORIMA!
Road to Jalalabad (if you know what I mean ^^)
SRBI SMRD3 KO POLJSKI ZAHOD.. :-)
NEDAMO BOSNE I TACKA, OVA VLA,HADIJA NEKA LA,JE KOLIKO HOCE NEMA NISTA OD RASTURANJA. BORICEMO SE NIJE PROBLEM
Nismo daleko od toga ,da se nesto slicno nece dogoditi u sarajevu,jednom su pokusali ,vjerovatno napravili samo probu da ispitaju reakcju javnosti,posto je stanovnistvo glavne kasabe precutno odobravalo \"akciju\" nesretnog Jasarevica ,moglo bi se desiti da reprizu mnogo uspjesniju vidimo uskoro !
treba palit iz ovog nazadluka
Seho 01.12.2012. u 11:22 Bacha-bazi u afganistanu ukucajte u google. Da vidite sta talibani rade sa djecacima od 8 do 12 godina.zene su da radjaju djecu a djecaci za zabavu.ima i na youtube.stoka zaostala 0 0
Istina o islamu: http://www.youtube.com/watch?v=Unh5XfRWxo8
@commi: Mamu ti kariraju. :)
Sine, griješiš. Tek je završeno prvo poluvrijeme, nastavak oluje slijedi. Spremi traktor.
Hahahha, a kad njih Talibani pobiju i istjeraju iz baze onda nema vjesti.
@ raspad Kad bi se ti , taj lik sto je napisao kao i Lagumdzija , Fahro , Dodik , Covic pitali , tako bi bilo . Al vecinski narod se pita , kao sto je i 90 tih . Pa od toga nema nista :)