Uspostavljaju diplomatske odnose
0
Tajland priznao palestinsku državu
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bas onako kako se i ocekivalo...Izrael nestaje za 25 godina. Do tada ce sve drzave priznati Palestinsku drzavu...i to bi bio ujedno i kraj postojanja genocidne tvorevine stvorene na genocidu, teroru i otimacini.
Svaka čast!
kao prvo ....nepostoje \'\'teska vremena\'\' nego \'\'teski ljud\'\'i na vlasti
Sami musli.m.a.ni su dopustili da se njihova vjera moze omalovazavati ko stigne, da su musl.im.ani jaki kao nekad, kad su osvajali Bec ili Spaniju, i kad bi danas pokazali zube, nema tog Izraela ni bilo kojeg dusmana koji bi se smio usprotiviti. Al nazalost danas su druga, teska vremena
Jel to znaci da dvije drzave Izrael i SAD drze za jaja 131 drugu drzavu
odavde do Trsta nidje krsta.PROTEST ! ZASTO SE KRST NE MOZE KOMENTIRATI A PO ISLAMU SE PLJUJE NA SVAKOJ TEMI !