Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj djecica radjaju retardirana... joj sto ne volem patetiku. kani se deminutiva
I vi isto tako baljezgate i pravite se pametni, na vecini laptopa kada se iskljuci adapter promijeni se power schema, procesor se upori smanji se pozadisno osvljetljene i u sustini laptop trosi manje energije nego kad se napaja direktno preko mreze
Ocigledno nisi bas mnogo pametna. Jer da jesi, razmislila bi o ovome sto ti je neko ispod napisao, plus, ono sto ti je zaboravio reci, da kad iskljucis laptop, ne dobijas nista manje potrosnje energije nego obicno! Samo energiju ne crpis direktno iz mreze, nego iz baterije. A kad potrosis bateriju, energija se nadoknadi iz mreze opet. Znaci dodjes na isto! Nisi mi bas bistrica....drzi se gasenja svjetala, to ti dobro ide.. :)
Prije nego se pravis pametna razmisli o ideji da ti laptop radi bez baterije samo na napajanju jer kad baterija ode na smece ima finih zacina koji odu u zemlju tipa Kadmij, Nikl, Litij i tako te fine supstance od kojih se djecica radjaju retardirana kao sto uglavnom i jesu, priroda umre a ti samo baljezgas.
Kod mene je Earth Hour svaki dan. Nikad mi ne gori svjetlo kad nisam u prostoriji, a svako malo isključim napajanje iz laptopa da radi bez struje.
Službeni video za \"Sat za planetu Zemlju\" možete pogledati na sljedecem linku. (samo kliknite SKIP AD u gornjem desnom kutu) http://adf.ly/1aou
Pa sta bi falilo da se to uradi svaki mjesec ??? Nista ! A ucinili bismo mnogo ...