Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim se ne otkriva pocinilac znaci jevrej je. Da je musliman odmah bi se napisalo. Al dje ce jevreji biti te5oris7i
Pa tetorista samo moze biti musliman nikako neko druge vjere
Slušao sam ovog popa, pripovijeda protiv satonisma i onog što se danas globalno prihvata normalno.. blue itd.. eto ti. Liberalista, demokrata i modernizma.. sta je donio društvu globalizam. Napade čovjeka za što? Jl
Njegova propovjed je kontraverzna.Ne odnosi se na propovjed vjernicima ciji je pstir.Vec iskljucivo poredjenju vjere sa drugim time negirajuci druge..sto direktno moze biti povezano sa njegovim propagandom o drugom drugacijim.Pomno sam pratio njegov .Vjerskog sluzbenika koji se bavi tudjom vjernom.Dakle,ne opravdavajuci ovaj ili bilo koji drugi napad.. Crkva i svaka druge zabranit ovaj vid Propaganda.
Ovaj Pop nista uvrijdlivo nije govorio o islamu normalne izjave davo! Zato samo afd i FPÖ da vaki više nikad korak u EU . U njemackoj 64% kriminalaca nema njemacki pasos a cine samo 14% stv. a zna se i ko su oni sa čagama! sirijaci afganci su potencjialni silovatelji to dokazuju policjiske statistike. Protjerati sve iz EU tamam bili katolici iz juz.amerike! Deshalb wählt die AfD und FPÖ ! 🇩🇪🇦🇹
Ovaj biskup je javno osuđivao zidove za ubijanje djece u gazi. Tako da mozemo zakljuciti o kome se radi???
upravo tako brate cionisticki terorista je pocinioc
Da je ušao i počeo gh.uz!ti maloljetnje dječake odmah bi se znalo kojoj provinijenciji pripada, jel tako Twiggy94HB?
Pa da si išta išta pogledao o tom čovjeku osim šta ti je medijski napunjena glava crno-bijelim čim čuješ riječ biskup vidio bi da je taj čovjek otvoreno i glasno iz dana u da govorio za Palestinu i Gazu bez ikakvog ustezanja pa je vjerojatno platio cijenu. Ali to je očito previše za tvoj mentalni sklop baš ono mržnje.
Vidi ovoga kamenjarskog morlaka nervoza ga uhvatila sto nije musliman. Šibe vlasino!!!
"Vlasti su više puta odbile navesti vjersku pripadnost osumnjičenog napadača." Da se radi o osobi muslimanskog porijekla odma bi objavili da se radi o islamistickom terorizmu ali posto znamo da je se ovaj biskup zalago za Gazu i Palestinu onda možemo slutiti ko je bio napadac.
Pa mora se zalagati, kršćani Palestine prolaze iste torture kao i muslimani, ali to ovi naši ovdje ne znaju, nije se isus u rimu rodio, sva sveta mjesta u kršćanstvu su u Palestini, ali kome ja to pricam ovim ujkama sto brane kabirija a sutra bi ih za kikiriki prodao
Pa normalni ljudi,neki nasi sto su posle rata otisli a bili ranjeni davali vojnu penziju i to punu mada veze s Australijom nisu imali.
Prevedi !