Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko se izvuk\'o iz krize ako je sve vise siromasnih neka mi neko kaze? :)))))
Mozes misliti koliko je MMF-u i Svjetskoj banci stalo do siromasnih,idi skote i palamudi nekom drugom.
Da nije ove svijetske banke gospodo sad bi mi jeli g.o vna. Umjesto toga ce zbog kredita nasa buduca djeca da to pojedu. Ali koliko ja znam niko nas nije tjerao da se zaduzujemo. Kao sto niko ne tjera Sarajevsku raju da kupuju auta iznad njihovog zivotnog standarda na kredit.
Horatio Caine....s brkovima :D
jbo te juznoslovenski jezici svi redom komunizam je u sred evrope doveo glad i afriku, i ostavio je juznoslovenskim proplicama da uzivaju vjecno. sto vecu distancu cu napraviti od regija gdje je zamirisao komunizam, naucicu sto vise zapadno evropskih jezika
ma boli tebe ku**c, ti si direktor
prije bi slusao babu gataru od ispodkamena nego tvoj savijet. slusati savijet od gubitnika?