Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...\"Vlasti istovremeno žele proteste dovesti i u vezu sa vanjskom intervencijom, pa su zato na razgovor pozvale američkoga i britanskog ambasadora i poručile im da je miješanje u unutarnje stvari Irana potpuno neprihvatljivo\". Amerika vec 30 god nema ambasadu i ambasadora i Islamskoj republici Iran, njihove interese zastupa CH ambasada. Koja je sledeca glupost koju cete da provalite?! Po vasem kriterijumu i ja sam kao i Vi \"neki\" novinar. ;=)
Cuj ne treba da se mjesa hahahha. Treba po svaku cijenu skinuti te majmunske diktatore koji ugnjetavaju narod. Ahmen i Nedzad su ko dva slobodana.
Pa da, zapadne sile se ne miješaju, kao što se ne miješaju u tuđe stvari nigdje drugdje u svijetu. Naravno, osim što su direktni ili indirektni autori i pomagači svih nemira u svijetu.
U okeanu propagande kojom smo svaki dan zasuti, jedan normalan glas. \"Autor komentara u The Independentu upozorava da svijet ima pravo podržavati proteste u Iranu, ali ne miješajući se. Što iranska kriza dalje odmiče, to ima više razloga za nezadovoljstvo načinom na koji o njoj izvještavaju zapadni i drugi strani mediji. Oni, naime, žele jednostavnu priču o narodu izloženom represiji, narodu kojem su lažiranim izborima uskraćena demokratska prava i brutalnom slamanju protesta. Prebrzo se došlo do zaključka da su izbori namješteni. Novinari, međutim, upozorava Independent, moraju biti vrlo oprezni. Ako nešto želimo, to ne znači i da je to zaista tako. Konstatacijom da je izvršena izborna krađa zanemarujemo činjenicu da je predsjednik Ahmadinejad popularan i da je možda zaista pobijedio na izborima.\"
Koga briga za propagandu ovih rantnohuskackih medija? Moze im se vjerovati koliko se to moglo i Gebelsu.