Mislili da su striptizete
468
Švedski navijači istukli aktivistice Femena
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba ih udarat, totalno beskorisne individue koje ničim ne doprinose društvu već ganjaju slavu skidajući se i glumeći nekakve aktivistice. Čuj aktivistica, a polugola hoda ulicom, k\'o cuko...
pouka iz svega ovoga \"sve mi diraj,skidaj se,radi sta hoces ali mi pivu ne dira\"j
sreca da to nisu uradile pred hrvatima.ustase bi ih poklale..bas su pokazali svoj nivo na euro 2012...
ma ko plaća ovim ludačama ? šta hoće?
navijači svuda su svijetu su stoka. zato fudbal treba zabraniti, i kao sport i kao sredstvo za masovno zaglupljivanje, i kao mjesto za ispoljavanje najnižih strasti - nasilja, izvitoperenog patriotizma, mržnje prema drugima, rasizma, nacionalizma. fudbaleri su o.k - jurcaju, zarađuju masnu lovu koju im mi navijači dajemo, provode se, k.u.r.vaju, piju, žderu i voze skupa kola, svaka ima čast. zašto MI sjedimo na fudbalskim utakmicama po kiši i JOŠ PLAĆAMO da gledamo osrednji (ili sasvim loš) ili namješten fudbal? napomena: sve ovo važi i za NOGOMET, NOGOMETAŠE i slično. živjela košarka, odbojka, gimnastika, borilačke vještine!;-))))
ne mogu da vjerujem da ovdje na portalu žene ( Alma i Emina) brane ove prostakuše kojima je očito bilo u prvom planu da se skinu. Žensko sam, ali apsolutno ne podržavam ovakvu vrstu protesta. Po toj logici, muškarci bi trebalo da skinu gaće i tako hodaju kroz grad u znak protesta protiv npr. sil.ovanja Niđe veze
dobra pičkica, trebali su i kakav sex odraditi.
Ma ljudi boli mene briga za sve, ja volim da ga obalim sam sebi
u pravu su neki komentari gore. da su ove smrdure ovo radile u navijackoj zoni nekih navijaca divljaka, tipa srba na primjer, ocerupali bi ih samo tako, kenjale bi spermu 3 mjeseca. sretne su sto su ovo radile kod civilizovanih shveda pa su mozda poile shamar-dva zbog prosutih pica, ali su im barem pakashi ostali nedirnuti.
nisam za nasilje, pogotovo nad ženama al\' ove Feministice treba \'PUNIM U PIČKU\'
Na ovakav nacin, nek ne stite moja zenska prava:)
koja je logika skidati se gola ispred hiljada muskaraca i to pijanih??? koja se poruka salje???
joj da mi prospe tako pivo zbog nekog protesta njenog silovao bih je na sred stola
Nije to je tvoja majka sto zivi u svedskoj. PS: zahvali srbima da nezivis u bosni majmune jedan.
U svedskoj ima povelik pokret feminista koje nikako nisu popularne medju muskima. Dobro je da nisu jos gore fasovale ove glupe i primitivne zenske ublehe.
OVO MORA DA SU NEKI SRBI KOJI ŽIVE U ŠVEDSKOJ. 100%.
Nastavite vi ljustrite pive, ja odoh da se uclanim i \"borim\" sa hrabrim aktivistkinjama!