Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Svedskoj nemiri zdravooooooooooooooo.............
ZASTO IZNOSITE NEPOTPUNE CINJENICE? NA SVEDSKOJ STRANICI PISE DA SU IH NADGLEDALI U INTERNACINALNOM VAZDUSNOM PROSTORU? ZNACI SVAKO IMA PRAVO TUDA DA LETI,PA CAK I RUSI?.
DA SE NADOVEZEM. AKO MOZE AMERIKA S NATOM I BALTICKIM ZEMLJAMA IZVODITI VJEZBE 300 METARA OD RUSKE GRANICE,ZASTO JE PROBLEM AKO RUSIJA LETI MEDJUNARODNIM PROSTOROM ILI AKO GRUPISE VOJSKU I IZVODI VJEZBE U SVOJOJ ZEMLJI? HIPOKRACIJI ZAPADA NIKAD KRAJA!
"Rusija je intenzivirala letove u blizini evropskih granica u proteklih nekoliko godina " --- "ruski vojni avion letio s isključenim transponderom" PA I TREBA IH PRATITI, MOGU VJEZBATI PREKO SVOJE DRZAVE, JELI NEMAJU DOVOLJNO PROSTORA?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Provokacijska posla 💩
Velika Rusija se vazda bavila ovim sitnim planiranim papanlucima. Valjda traže povoda za napit se radi "uspjeha".
Velika si ti budala ako vidiš ikakav pokušaja zapažanja uzročno-posljedičnih veza u gore napisanom.
Ma kakav komentar samo i bravoruzna konstrukcija. Trebali bi eto moji komentari da ti govore o tebi zapravo. Baš si se potrudio, bravo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)