Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UDRUGA KAPETANA KRUZERA KANTONA SARAJEVO SA SJEDIŠTEM U LUČKOJ KAPETANIJI ˝BULOZI˝- MILJACKA RIVER ZAHTJEVA OD VLDE KANTONA SARAJEVO DA HITNO OBEZBJEDI SRETSTVA ZA OTKUP POTONULOG KRUZERA CONCORDIA ! NAŠ SLOGAN JE : SWI SU NAŠI BRODOWI POTONULI !.....
Najgore je kad napišu \"Inače da podsjetimo...\", pa sve jednu te istu priču.
Senade Senade, crni Senade. Četeres i druga ti je, a ti se provaljuješ na ovom portalu, kad ćeš se uozbiljiti jadan nebio?
čuj,umro Kim Jong-Il.....!!!??? Svašta,pa kad ba?
zavežite mu oko KRME UŽE a na OBALI zabite kolac, pa kud če dosad su ga mogli svezat !!!
Pramac je vec zaronio duboko a krma se digla u zrak iz iskustva prijatelju znam da to i nije dobar znak kapetane brod ti tone alarmi ti zvone ding dong a ti ne mozes ih cuti jer voda ti je usla u usi
sta kazu hoce li biti CUNAMI ,kada brod sklizne skroz u more,obzirom na tezinu mora da ce talasi biti veliki i do 15 m ,cekam odgovor?s postovanjem ,stanovnik priobalja .
sax jopet prenosi lažne vijesti,made in srna,budite u toku svjetskih dešavanja made in srna sjedište vukojebija
nek se kapetan prvi spasio.\"kontam da je frajer u pravu i da je s.e.x korijen svega\"....
ima li kakvih vijesti o kim? nisam odavno nista procitao, pa se brinem malo sinoc jedva zaspah mozda joj je cak i bubuljica iskocila, pa ne smije u javnost
OVE NOVINARE TREBA SUSPENDOVATI, I KAD VEĆ TEKST KOPIRAJU NEK\' SE POTRUDE SVE GREŠKE \"ISPRAVITI\" OVDJE MALO EKAVICE, MALO IJEKAVICE... SEVERNA ITALIJA OTKAZ NOVINARIMA, STAVITI PISMENE!!!!!!!!
novinarčiću, čitaš li ti šta kvalitetno, osim rekla-kazala smeća!? pa, bolan, ne može se svaka riječ trpati gdje ti padne na pamet - ne kaže se \"suspendovana potraga\" nego \"obustavljena/prekinuta\", a tebe bi trebalo suspendovati s radnog mjesta dok ne naučiš svoj jezik!!!
Zovite Dzemaludina Perajica clanom Ronilackog kluba sa Vratnika :-)
Zašto se toliko forsira kroz medije taj brod? Zar je nama u Bosni pored tolikih silnih nedaća i problema još bitno što se kruzer sa razmaženim bogatašima nasukao i potonuo?
Dok se mi Bošnjaci dijelimo na vjernike i nevjernike ( komunjare i ostalu bagru) i pljujemo po \"vehabijama\" zato sto su ljudi vjernici...na drugoj strani čettnici su veoma složni...pogledajte link http://tiny.cc/7w65h
zajebite to sve, nego mogu mislit koliko \"kesa\" je u ovom potonulom brodu Sutra odoh peraja kupit i pravac italiija u \"shopping \"
Na kojoj ste duuuubini???