Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko digne ruku na zensko treba mu je odmah odsjeci! Ovako brutalno udarati kcerku zbog gluposti nije normalno.. i mene su tukli kao malu ponekad, i neka su, ne bih ovakva bila kakva sam sad.. ali ovo je nenormalno.. p.s. kad sam bila mala, mama me posalje da izaberem sipku :)
a mene su slali da izaberem TOKU od kaiša...ti si dobro jos prosla...;)
to!
1. Idealno je da se sve rješava razgovorom. Da je bogdo takav svijet. Ja sam prvi za to. 2. Čekajte ba, shvatite da ovo nije brutalno. Kakav bijes i kakva prebijanja. Udara je po mesu, ne po glavi i vitalnim dijelovima. Ne pravite se da ne znate kako izgleda biti prebijen čim god i gdje god. 3. Samo lud danas ne vidi koliko su i djeca i roditelji zastranili. Jeza me fata kad vidim masovnu drskost djece i tinejdžera prema starijim. Ne mojkte pretjerivat, uključite malo glavu i razgledajte svijet u kojem živite.
On ne shvata da nije pogresno nekad i udariti dijete ako pogrijesi, ali nacin na koji on to radi i taj bijes koji se osjeti u njegovom glasu i udarcima je za svaku osudu.. Totalni psihopat...
Samo razgovor pomaze i nista vise!!!
ubi.ti šejtana ženskog!
Mozda izgleda brutalno, ali koliko vidim nije je tukao bez razloga. Osim toga, tukao je kajsem, a ne pesnicama... rijetko ko zna dovesti djecu u red samo rijecima, jer razgovor udje na jedno uho, a izadje na drugo. Djeca su cesto pokvarena i znaju odlicno iskoristiti svoj polozaj, kao ova mala na videu.
Mene su tukli šnjurom od usisivača, pa se ne žalim javno...a u mene jednog prijatelja, stari odmah iščupa šnjuru od televizora, prekine dnevnik, i kazni sina... štaš takav je život... zato sam danas osto glup, ne mogu posla da sebi nađem
nije joj nista posebno uradio, nije je tukao po glavi,nije je tukao necim sto moze ostaviti ozbiljne posljedice, a njegova najveca greska je sto je nije tukao dovoljno, da jeste ne bi bila ovakva i nakon toliko godina mu unistila zivot i karijeru, ne daj Boze nikome takve kcerke
Sta samo kod nas sudije rade, sex droga korupcija mito itd., da negovorimo o stimaljkama sve to uz dobre place 5.000 do 7.000 KM sto znaci da onaj radnik koji zaraduje oko 250km ili ako hocete jednog ing.dip. koji prima 800km pa izracunajte koliko je to placa da negovorimo o notarima sa skromnih 11.000KM sto ni ja sam nisam mogao da vjerujem da tako nesto moze bit.
A onda meni nesto govorite...
ub.ij še.j.tan.a
koji idiot