Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj piti čaj spremljen od nepoznatih osoba , i pazi se klizavih balkona
Konakovic spava...namjesta gradjevinske placeve ahbabima da prave zgrade po Sarajevu.
i otvorenih prozora, i cigana :)
Brane otadzbinu u Ukrajini, idiot šalje ljude u smrt. Svaka čast ovoj ženi, trebaju pojačati antiratnu kampanju, ne moze ni Putin vjecno.
Kome.je do.rata u kuci mu bio
Jel objavila na tik toku 🤣
Sad će ti Vučićev Srbin objasniti da treba da si ponosna što ti muž 5000 km od svoje kuće, duboko u tuđoj državi, "brani otadžbinu", jer su "Ukrajinci napali Rusiju", pročitao čovjek u Informeru...
I Putinova i Netanyahuova sudbina ovisi o ratovima koje su poveli. Kada stanu ratovi, njihovi narodi će se umjesto ratom početi baviti njima. Zato odugovlače.
Putin stalno naručuje mrtvačke kovčege u enormnim količinama.
Pa neće valjda da ih vraća kući kao 'panjeve' i onda im mora dati invalidske penzije. Sanduk je jeftiniji.
Primjer žene sa mudima koja, sr brine za muža i zaboli je za nečiji rat i ove druge poltronske ravaku, bezbeli je našla i zagondžiju pa nrka ga tamo da brani domovinu, po sistemu naših dijaspori, "" odoh ti ja majko Bosnu brani ti""
Ići češ vratiti se nećeš glavu izgubiti (Grčka proročica Pitija) Sam odluči gdje ćeš zarez staviti.
Ne čekaj ga, neće se vratiti.
Ova će se na kakvu bananu ikliznuti i upasti u jezero, ledeno...
Boli putina ona stvar za tvog muza koji je obicno topovsko meso on uziva sa mladim balerinama u dvorcu
Zašto umiru ljudi je nevjerovatno! Ideologija od jednog idiota pa ti sine idi u tuđu zemlju da pogineš. Od ovih prdonja što gore sjede su djeca na sigurnom i vozaju se skupim autima i hebu po klubovima sa ženama od vojnika
ruski vojnici u Ukrajini "brane otadžbinu"--- jbg, dođeš u tuđu zemlju, okupiraš je i kažeš da braniš svoju otadžbinu. Odvratno!!
Neka neka, mamu vam agresorsku j....m.
Blumbergov jučerašnji članak. Rusija je nespremna krenula traljavo, zapadne sankcije su trebale da odrade posao poniženja Rusije. Rusija danas djeluje mnogo snažnije, ekonomija bilježi rast a njema vojna mašinerija je sve jača. Rusija je učvrstila saveze sa neprijateljima Zapada i kako stvari stoje iz rata će izaći potpuno antizapadna, sa mobilisanom, iskusnom i strašnom vojnom mašinerijom ali i snažnom geostrateškom i ekonomskom pozicijom.
Ovo je bilo zadnji put da ju je neko vidio. Pojela je noc a kcerka je zavrsila u sirotilistu.