Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.mracnjak.com/
e super da sam sve razumio sta ovaj prica.E nabijem ga ko ovo postavi na sa-x.Hvala
sa sudijom se ne prica...
nek ga je ukanto. cojek svira prekrsaj za njegov tim i on opet dosao sudiji da prigovara i da ga psuje. samo tako sudije.
nije ubio vec uboooooo
Ja se sjećam nekog sudije, čini mi se da se zvao Kravić, koji je onako baš jalijaški nabo\' glavom jednog igrača Želje. To je još i šmekerski u odnosu na nož, nek se ugledaju na njega ako im je već do tuče.
\"Nesretni slučaj\" dogodio se u nedjelju u gradu Barreiri, 72 kilometra od Fortaleze. Lokalni derbi igrale su ekipe Barreira i Redencion hahahahahh novinara i guzice mos mislit nesretan slucaj ubistvo majmuneeeeeEEEeee
Eh sad će naši napadači s Miralyezima ići u napad a odbrambeni igrači će minirati svoj šesnaesterac :D Mi moramo biti \'bolji\' :D
sta im znaci ovaj video kad nema prikazano kako se to zapravo desilo????????
Jel to dodje kao CRNI KARTON?
Mozda je bio temperamentan momak... ne zna se... :)
cemu nam sluzi ovaj video???
prica sa njim nabodi gaaaa
Joj kad ovo naši vide....
nek ste vala i clanak popratili ovim odgovarajucim clipom...