Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Titino skolstvo je stvorilo ratne profitere i nacionaliste kojima nema konkurencije u ljudskoj historiji. A za Bolonju: Mora da ti je brat zavrsio fakultet politickih nauka, jer tamo ni prije bolonje nije bilo drugacije. A za Nemacku: Ne žale se studenti u vezi lahkoce gradiva (kako ti kazes prvi razred), već zbog preintezivnog radnog plana. Pa bolonja traži prave studente, ne može to svak.
lijepo naše jugino obrazovanje .....
brat mi je završio po bolonji ..... to je učenje kao djeca u prvom razredu osnovne Titove škole - 3 lekcijice, ponavljanje gradiva, malo domaće zadaće, pa A B C pitalice ..... u djavola, gdje je nestao onaj sistem da moraš pročitati hrpu knjiga pa sam dokonati nešto novo što možeš objaviti u studentkome listu, pa da ti to verifikuje i međunarodna naučna elita a ne da tvoje misli i otkrića prepiše profesor u svoju bljutavu knjigu koju kupuju jadni studenti zato što je moraju profi pokazati na ispitu?
Draže mi je sjediti, čitati knjige i učiti nego pisati seminarske radove i slično :S.
a kod nas tek treba da dodje bolonja ...ono sto je u njmackoj prevazidjeno